![]() |
5. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roláda z vepřového bůčku: Vepřový bůček nakrájíme na menší kostičky a paprikové lusky na větší kostičky. Do mísy přidáme cibuli, žloutky, strouhanku, nasekanou kudrnku a mouku. Zamícháme. Takto upravenou směs dochutíme solí, m ... …více»
|
![]() |
5. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové zelňáky na jehle: Kyselé zelí osušíme a na prkýnku ho paličkou naklepeme. Osolíme, opepříme a posypeme paprikou. Bůček nakrájíme na plátky, do kterých zavineme zelí. Rolky osolíme a napíchneme na jehly. Při opékání je ... …více»
|
![]() |
5. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový plátek s vejci: Očištěné maso opláchneme a nakrájíme na plátky. Lehce rozklepeme a posypeme mletým čtyřbarevným pepřem, trochu pokapeme olivovým olejem a necháme v míse uležet.
V pánvi si rozehřejeme lžíci olej . ... …více»
|
![]() |
5. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Závitky s marinovaným zelím: Petržel, bobkový list a jalovec nasekáme nahrubo, smícháme s kysaným zelím a chilli, necháme rozležet přes noc. Brambory omyjeme a uvaříme doměkka, poté oloupeme a těsně před podáváním je osmahneme ze ... …více»
|
![]() |
5. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plzeňské vepřové: Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Maso očistíme a nakrájíme na kostky.
V kastrolu rozpustíme sádlo a cibuli na něm osmahneme dorůžova. Přidáme vepřové, osolíme, přidáme kmín a maso restujeme, a ... …více»
|
![]() |
5. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sváteční vepřová žebírka: Bůček očistíme, omyjeme, ošušíme a nakrájíme na kousky podél žebírek.
Do mísy prolisujeme česnek, přidáme kečup, sójovou omáčku, worcesterovou omáčku, olej, med a koření. Trochu osolíme a důkladně ... …více»
|
![]() |
5. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové řízky s hráškem a šunkou: Vepřové řízky po obvodu nařízneme mělkými zářezy, jemně naklepáme, osolíme, poprášíme moukou a opečeme po obou stranách na rozehřátém másle. Opepříme je, podlijeme malým množstvím vody a dusíme pod po ... …více»
|
![]() |
5. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové řízky na smetaně: Vepřové řízky po obvodu nařízneme mělkými zářezy, osolíme, obalíme v mouce, opečeme po obou stranách na rozehřátém sádle, podlijeme trochou vody a vínem a dusíme pod pokličkou. Při dušení řízky obrátí ... …více»
|
![]() |
4. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dvojí maso: Maso nakrájíme na drobné kostky, na pánvi zahřejeme olej, maso po částech prudce osmahneme, přendáme do hrnce. Cibuli a česnek nakrájíme na kostičky, společně s kořením přidáme k masu, zalijeme horkým ... …více»
|
![]() |
4. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová pečeně s pomerančovou omáčkou: Troubu předehřejte na 200 stupňů. Zázvor a česnek oloupejte a nasekejte najemno. Chilli papričky omyjte, očistěte, podélně rozpulte, odstraňte zrníčka a nasekejte najemno. Pomeranče omyjte horkou vodo ... …více»
|