![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
24. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zámecké řízky: Z kýty nakrájíme plátky, které naklepeme, osolíme a necháme asi půl hodiny odležet. Nakrájené houby osolíme, okmínujeme, podlijeme vývarem a dusíme doměkka.
Dušené houby navrstvíme na jednu polovi ... …více»
|
![]() |
24. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rychlá minutka na houbách : 1. Sušené houby omyjeme a namočíme na 10 min. do horkého zeleninového vývaru. Vývar slijeme a zachytíme. Vřeténka uvaříme v osolené vodě podle návodu, slijeme, necháme okapat.
2. Žampiony a hlívy ... …více»
|
![]() |
24. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bůčková sekaná vařená : Bůček umeleme, smícháme se 4 vejci, solí a pepřem. Dobře propracujeme a vmícháme na kostky nakrájený salám a papriku. Naplníme do tlačenkového střeva. Konce zavážeme motouzkem a zvolna asi 2 hodiny . ... …více»
|
![]() |
24. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové s kapustou a rajčaty: Kapustu omyjeme a vykrájíme z ní košťály a pokrájíme ji stejně jako rajčata, maso nakrájíme na kostky. V hrnci osmahneme cibulku, přidáme maso a krátce restujeme, zasypeme paprikou, moukou, promíchá . ... …více»
|
![]() |
24. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové kotlety na petrželce : Z vepřových kotlet odřízneme asi do poloviny maso od kosti, kotletky lehce naklepeme, po obvodu nařízneme a mírně opepříme. Do dobře rozehřátého másla přidáme petrželku, vložíme kotletky a prudce je . ... …více»
|
![]() |
24. 05. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pikantní vepřová kýta s česnekem: Česnek oloupeme a prolisujeme. Šunku nakrájíme na nudličky a sýr nastrouháme. Cibulovou nať opereme, osušíme a nakrájíme na proužky.
Plátky vepřové kýty očistíme, omyjeme a osušíme. Pak je osol .. ... …více»
|
![]() |
24. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Velikonoční nádivka s vařeným masem: Nejdříve si v tlakovém hrnci uvaříme v osolené vodě vepřové a hovězí maso. Vývar pak použijeme na polévku (můžeme si ho i ve skleničkách zamrazit).
Rohlíky nakrájíme na kostičky, dáme je do velké mí ... …více»
|
![]() |
24. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Nádivka s masem a petrželkou: Maso uvaříme každé zvlášť doměkka. Vývar z vepřového masa si ponecháme. Rohlíky nakrájíme na kostičky a dáme do mísy. Zalijeme je vepřovým vývarem tak, aby pěkně nasákly. Přidáme na malé kousky nakráj ... …více»
|
![]() |
24. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový guláš se zelím a rajčatovým pyré: Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a po chvilce přidáme gulášové koření a na malé kostky nakrájené vepřové maso. Osolíme a podlijeme slepičím vývarem připraveným z kostky a půl litru vroucí ... …více»
|
![]() |
24. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové maso dušené s ananasem: Na másle osmahneme na malé kousky nakrájené vepřové maso. Přidáme jemně pokrájenou cibuli, nahrubo nastrouhanou mrkev, kari koření a podlijeme masovým vývarem. Dusíme pod pokličkou. Po 20 minutách při ... …více»
|