Použité suroviny receptu Vepřový guláš se zelím a rajčatovým pyré:
600 g vepřové plece
| olej
| 1 velká cibule
| 1 lžíce gulášového koření
| 500 ml rajčatového pyré v krabičce
| 1 slepičí kostka bez GS + 500 ml vody
| ½ malé hlávky bílého zelí
| 5 lžic instantní kukuřičné kaše (sypká)
| sůl
Postup přípravy receptu Vepřový guláš se zelím a rajčatovým pyré:
Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a po chvilce přidáme gulášové koření a na malé kostky nakrájené vepřové maso. Osolíme a podlijeme slepičím vývarem připraveným z kostky a půl litru vroucí vody. Přilijeme ještě rajčatové pyré a pod pokličkou na mírném plameni vaříme doměkka. Asi po 20 minutách přidáme na nudličky nakrájené zelí a vsypeme kukuřičnou moučku. Vaříme ještě asi 15 minut. Podáváme s bramborovým knedlíkem.
Fotky receptu Vepřový guláš se zelím a rajčatovým pyré:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!