![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
27. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pikantní smažený špíz: Vepřovou panenku nakrájíme na 15 g dílky, které pěstí zlehka naklepeme, osolíme, opepříme, pokapeme citronem a kečupem. Necháme v chladu 2-3 hodiny odležet, poté střídavě napichujeme na špíz řezy pane ... …více»
|
![]() |
27. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová panenka v tomatovém kabátku: Maso osolíme, opepříme a opečeme ze všech stran. Tomatové pyré zahustíme moukou, přidáme sezamová semínka a ochutíme rozmarýnem. Těsto vyválíme asi na půlcentimetrový plát, připravenou rajčatovou směs ... …více»
|
![]() |
27. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová panenka s mozzarellou: Vepřovou panenku očistíme, pokud je třeba, omyjeme, osušíme a nakrájíme na 4 plátky. Plátky opatrně rozklepeme, osolíme, opepříme a posypeme bazalkou.
Mozzarellu scedíme a necháme okapat. Pak z ní ... …více»
|
![]() |
27. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sýrový závitek v omáčce: Nejprve si očistíme cibuli a žampiony. Cibuli nakrájíme na kostičky a žampiony na plátky.
Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a rozložíme na stůl. Na rozložené maso položíme plátek eidamu, nivy ... …více»
|
![]() |
27. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uzené na hruškách a kysaném zelí: Cibule oloupeme a nakrájíme na tenké dílky. Kotlety omyjeme a osušíme.
V hrnci rozpálíme olej, na něm prudce opečeme cibuli a kysané zelí. Navrch položíme kotlety, zalijeme vývarem, posypeme kmíne ... …více»
|
![]() |
26. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Srbské letní jídlo: Maso nakrájíme na kostky, papriku očistíme, nakrájíme na širší nudličky, rajčata na kolečka. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli a opečeme maso. Osolíme, opepříme, podlijeme vodou a dusíme. Po 30ti min ... …více»
|
![]() |
26. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový bůček plněný houbami: Nakrájenou cibuli lehce osmažíme na oleji, přidáme nakrájené houby, sůl, rozdrcený kmín a pepř. Vše podusíme. Bůček z jedné strany nařízneme, naplníme udušenými houbami, zašijeme a z obou stran opečem ... …více»
|
![]() |
26. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Japonský fritovaný řízek: Maso omyjeme, osušíme v papírové utěrce a naklepeme. Plátky osolíme a nakrájíme na kousky velké asi 2x3 cm. Každý plátek jednotlivě obalíme v trojobalu a nakonec oklepeme přebytečnou strouhanku.
M ... …více»
|
![]() |
26. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové kostky na žampionech a kmínu: Vepřové maso očistíme a nakrájíme na menší kostky. Cibuli oloupeme a s očištěnými žampiony posekáme nadrobno. Obojí zpěníme na oleji.
Přidáme vepřové kostky. Když se maso zatáhne, podlijeme vodo . ... …více»
|
![]() |
26. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový gyros s rýží: Maso opláchneme, zlehka naklepeme, potřeme olejem, kečupem a posypeme kořením Gyros. Necháme uležet v chladu. Nejlépe do druhého dne, nebo alespoň na 1 hodinu před smažením.
Rýži ve varných sá ... ... …více»
|