Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 24.02. 2025
Dnes má svátek Matěj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pikantní smažený špíz

Pikantní smažený špíz
27. 05. 2008 Vepřové maso ++++++++++
Příprava receptu Pikantní smažený špíz: Vepřovou panenku nakrájíme na 15 g dílky, které pěstí zlehka naklepeme, osolíme, opepříme, pokapeme citronem a kečupem. Necháme v chladu 2-3 hodiny odležet, poté střídavě napichujeme na špíz řezy pane ... …více»

Vepřová panenka v tomatovém kabátku

Vepřová panenka v tomatovém kabátku
27. 05. 2008 Vepřové maso ++++______
Příprava receptu Vepřová panenka v tomatovém kabátku: Maso osolíme, opepříme a opečeme ze všech stran. Tomatové pyré zahustíme moukou, přidáme sezamová semínka a ochutíme rozmarýnem. Těsto vyválíme asi na půlcentimetrový plát, připravenou rajčatovou směs ... …více»

Vepřová panenka s mozzarellou

Vepřová panenka s mozzarellou
27. 05. 2008 Vepřové maso +++_______
Příprava receptu Vepřová panenka s mozzarellou: Vepřovou panenku očistíme, pokud je třeba, omyjeme, osušíme a nakrájíme na 4 plátky. Plátky opatrně rozklepeme, osolíme, opepříme a posypeme bazalkou. Mozzarellu scedíme a necháme okapat. Pak z ní ... …více»

Sýrový závitek v omáčce

Sýrový závitek v omáčce
27. 05. 2008 Vepřové maso ++++______
Příprava receptu Sýrový závitek v omáčce: Nejprve si očistíme cibuli a žampiony. Cibuli nakrájíme na kostičky a žampiony na plátky. Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a rozložíme na stůl. Na rozložené maso položíme plátek eidamu, nivy ... …více»

Uzené na hruškách a kysaném zelí

Uzené na hruškách a kysaném zelí
27. 05. 2008 Vepřové maso ++++++____
Příprava receptu Uzené na hruškách a kysaném zelí: Cibule oloupeme a nakrájíme na tenké dílky. Kotlety omyjeme a osušíme. V hrnci rozpálíme olej, na něm prudce opečeme cibuli a kysané zelí. Navrch položíme kotlety, zalijeme vývarem, posypeme kmíne ... …více»
 

Srbské letní jídlo

Srbské letní jídlo
26. 05. 2008 Vepřové maso +++++++++_
Příprava receptu Srbské letní jídlo: Maso nakrájíme na kostky, papriku očistíme, nakrájíme na širší nudličky, rajčata na kolečka. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli a opečeme maso. Osolíme, opepříme, podlijeme vodou a dusíme. Po 30ti min ... …více»

Vepřový bůček plněný houbami

Vepřový bůček plněný houbami
26. 05. 2008 Vepřové maso +++++++___
Příprava receptu Vepřový bůček plněný houbami: Nakrájenou cibuli lehce osmažíme na oleji, přidáme nakrájené houby, sůl, rozdrcený kmín a pepř. Vše podusíme. Bůček z jedné strany nařízneme, naplníme udušenými houbami, zašijeme a z obou stran opečem ... …více»

Japonský fritovaný řízek

Japonský fritovaný řízek
26. 05. 2008 Vepřové maso +_________
Příprava receptu Japonský fritovaný řízek: Maso omyjeme, osušíme v papírové utěrce a naklepeme. Plátky osolíme a nakrájíme na kousky velké asi 2x3 cm. Každý plátek jednotlivě obalíme v trojobalu a nakonec oklepeme přebytečnou strouhanku. M ... …více»

Vepřové kostky na žampionech a kmínu

Vepřové kostky na žampionech a kmínu
26. 05. 2008 Vepřové maso +_________
Příprava receptu Vepřové kostky na žampionech a kmínu: Vepřové maso očistíme a nakrájíme na menší kostky. Cibuli oloupeme a s očištěnými žampiony posekáme nadrobno. Obojí zpěníme na oleji. Přidáme vepřové kostky. Když se maso zatáhne, podlijeme vodo . ... …více»

Vepřový gyros s rýží

Vepřový gyros s rýží
26. 05. 2008 Vepřové maso ++________
Příprava receptu Vepřový gyros s rýží: Maso opláchneme, zlehka naklepeme, potřeme olejem, kečupem a posypeme kořením Gyros. Necháme uležet v chladu. Nejlépe do druhého dne, nebo alespoň na 1 hodinu před smažením. Rýži ve varných sá ... ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !