![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
23. 05. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Špikovaná vepřová kotleta: Česnek oloupeme a nakrájíme na proužky.
Vepřovou kotletu prošpikujeme proužky česneku, mírně osolíme a naložíme do aromatického oleje smíchaného s chilli kořením a pepřem. Dáme do chladu odlež ... ... …více»
|
![]() |
23. 05. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kung - pao: Maso nakrájíme na kostičky a promícháme s vejcem a škrobem. Přidáme sůl, koření a necháme odležet. Vložíme do rozpáleného oleje, opékáme za stálého míchání do růžova. Olej slejeme, přidáme jemně kráje ... …více»
|
![]() |
22. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rychlé rizoto z konzervy: Sáčky rýže uvaříme (pokud chceme hnedou rýži tak přisypeme do vody kari). Mezitím rozpustíme v hrnci maso a až se to rozpustí, tak odstavíme a přidáme zeleninu. Až se rýže dovaří, tak vše promícháme . ... …více»
|
![]() |
22. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pikantní závitek: Maso nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme. Kysané zelí nakrájíme nadrobno a naklademe na plátky masa. Klobásku nakrájíme na špalíčky tak, aby se daly dobře zavinout. Opečeme na sádle, ... ... …více»
|
![]() |
22. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Domácí sulc: Vepřové koleno (cca 1,5 kg) opálíme nad plamenem a ostrým nožem očistíme kůži. Ve 2 l vody uvaříme spolu s 2 bobkovými listy, 2 lžičkami směsi koření „Zabijačková“ a 2 lžičkami soli do měkka (v tlako ... …více»
|
![]() |
22. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažené plněné kotlety s jablkem: Nasekané kotlety nařízneme podélně nožem, do vzniklé kapsy vložíme plátek uzeného masa, kolečko jablka a kolečko cibule. Otvor uzavřeme párátky.
Kotlety osolíme, oblalíme v trojobalu a smažíme.
Vhod ... …více»
|
![]() |
22. 05. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapečené maso s bramborem a smetanou: Na dno zapékací mísy nebo pekáče rozprostřeme 3 velké nahrubo nakrájené cibule. Maso nakrájíme a naklepeme jako na řízky a rovnoměrně pokládáme na cibuli. Zasypeme 1 polévkovou lžící směsi koření „Klo ... …více»
|
![]() |
22. 05. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Slaninové špalíčky z panenky: Panenku podle potřeby očistíme.
V hmoždíři utlučeme pepř, grilovací koření a jalovec na jemnější prášek. Ten přesypeme na fólii nebo pečící papír a obě panenky v kořenící směsi obalíme.
Panenk ... …více»
|
![]() |
22. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Fazole s kysaným zelím a masem: Fazole si den předem namočíme do studené vody.
Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostičky.
Fazole slijeme, zalijeme čistou vodou a společně s masem uvaříme do měkka.
Cibuli oloupeme a n ... …více»
|
![]() |
22. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové kotlety dušené se zelím: Kotlety omyjeme, osušíme, nasolíme, napepříme a z obou stran je na oleji osmahneme. Pak je podlijeme, přiklopíme a dusíme do poloměkka.
Takto připravené kotlety vyjmeme a odložíme stranou tam, kde ... …více»
|