Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 25.02. 2025
Dnes má svátek Liliana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Brambory zapékané s tlačenkou a kyselým zelím

Brambory zapékané s tlačenkou a kyselým zelím
7. 05. 2008 Vepřové maso ++++-_____
Příprava receptu Brambory zapékané s tlačenkou a kyselým zelím: Zapékací mísu vymažeme máslem a naklademe do ní vrstvu nakrájených brambor, vrstvu zelí a vsrtvu tlačenky. Střídavě pokračujem a končíme vrstvou brambor. Povrch pokropíme rozpuštěným máslem. Dáme péct ... …více»

Vepřové maso dušené v zelí

Vepřové maso dušené v zelí
7. 05. 2008 Vepřové maso +_________
Příprava receptu Vepřové maso dušené v zelí: Maso nakrájíme na špalíčky, osolíme a rychle opečeme na rozpáleném sádle po obou stranách. Pak k masu přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, trochu ji osmahneme, posypeme sladkou paprikou a kmínem. Podl ... …více»

Paprikáš s haluškami

Paprikáš s haluškami
7. 05. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Paprikáš s haluškami: Maso propláchneme, osušíme a nakrájíme na medailonky. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Na pánvi rozehřejeme olej a v něm maso po obou stranách opečeme, dáme ho na talíř a do stejného oleje dáme z ... …více»

Vepřové žebírko Třepoš

Vepřové žebírko Třepoš
7. 05. 2008 Vepřové maso +++++++___
Příprava receptu Vepřové žebírko Třepoš : Kotlety naklepeme a osolíme. Připravíme si směs ze slaniny, na které roztavíme nakrájenou klobásu. Pak přidáme kysané zelí, orestujeme, chvílku podusíme a nakonec přidáme houby. Když je směs připrav . ... …více»

Vepřové medailonky zapečené s mrkví

Vepřové medailonky zapečené s mrkví
7. 05. 2008 Vepřové maso +-________
Příprava receptu Vepřové medailonky zapečené s mrkví : Oloupeme brambory a mrkev. Nakrájíme na plátky. Cibulku nakrájíme na kostičky. Mrkev s bramborami vaříme 15 minut v osolené vodě. Slijeme je a necháme okapat. Petrželku nasekáme, smícháme s mrkví, c . ... …více»
 

Vepřové maso s celerovou omáčkou

Vepřové maso s celerovou omáčkou
7. 05. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové maso s celerovou omáčkou : Maso naklepeme, pomažeme silně hořčicí, osolíme a opepříme. Maso osmahneme na rozpáleném oleji. Zalijeme vodou, dáme rozpustit masox, přidáme šťávu z citronu a na kostičky pokrájený celer. Dusíme do . ... …více»

Švejžužu z vepřového masa

Švejžužu z vepřového masa
7. 05. 2008 Vepřové maso ++++++____
Příprava receptu Švejžužu z vepřového masa: Libové vepřové maso pokrájíme na nudličky, přidáme sůl, pepř, ostatní koření, olej, česnek, žloutky, maggi, worcestr,kari, cibuli na kolečka, dobře promícháme a dáme na 24 hod. uležet do chladna. ... …více»

Pečené vepřové plátky

Pečené vepřové plátky
7. 05. 2008 Vepřové maso ++++++____
Příprava receptu Pečené vepřové plátky: Maso naklepeme, po okrajích nařízneme a potřeme utřeným česnekem se solí. Pekáček vytřeme tukem nebo olejem, naskládáme do něj připravené plátky masa, zasypeme nakrájenou cibulí a zalijeme připravenou ... …více»

Vepřová pečeně po balkánsku

Vepřová pečeně po balkánsku
7. 05. 2008 Vepřové maso +++++++-__
Příprava receptu Vepřová pečeně po balkánsku : Očištěné maso osolíme a opepříme. Troubu předehřejeme na 180 stupňů. Feferonky očistíme, vyřízneme semeník a nakrájíme na nudličky. Ostrým nožem maso napícháme a do otvorů vložíme feferonky. Povr ... …více»

Sněhový svítek

Sněhový svítek
7. 05. 2008 Vepřové maso ++++++++__
Příprava receptu Sněhový svítek: Z bílků ušleháme tuhý sníh, přidáme jemnou strouhanku, rozpuštěný tuk, jemně posekané maso, usekanou zelenou petrželku, sůl a zamícháme. Malý plech vymastíme, vysypeme moukou, rozetřeme na něj těsto a ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !