![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
7. 05. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Farářovy kotlety: Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme sladkou paprikou a hladkou moukou.
Prudce je opečeme na oleji a přendáme do zapékací misky nebo pekáčku.
Posypeme je na kroužky nakrájenou cibulí, na k ... …více»
|
![]() |
6. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Remešské plátky v sýrové omáčce:
Oloupanou cibuli jemně usekáme. Sýr prolisujeme přes jemné sítko. Petrželku usekáme. Oškrábanou mrkev nakrájíme na kostičky, krátce povaříme v osolené vodě, slijeme, propláchneme studenou vodou a n ... …více»
|
![]() |
6. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Placičky s pikantní náplní: Z mouky, sádla, vajec a soli vypracujeme hladké těsto. Podle potřeby přidáme vodu. Hroudu těsta zabalíme do fólie, dáme na 30 minut odpočinout.
Papriku očistíme a nakrájíme na nudličky. Oloupaný če . ... …více»
|
![]() |
6. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Selský kotlík ze zelí a vepřového masa : Na oleji osmahneme nahrubo pokrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso, osmahneme, podlijeme trochou vody, přiklopíme pokličkou a dusíme. Do poloměkkého masa přidáme hlávkové zelí pokrájené . ... …více»
|
![]() |
6. 05. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pikantní vepřová kýta na hořčici: Očištěné maso lehce naklepeme, osolíme, poprášíme hladkou moukou, na rozehřátém oleji po obou stranách opečeme a vyndáme z pánve. Cibule oloupeme, nakrájíme na malé kousky a na oleji osmahneme dorůž . ... …více»
|
![]() |
6. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Nadívaná pečeně v solném těstě :
V míse smícháme mouku a mořskou sůl. Postupně přiléváme vodu až vznikne těsto. Necháme 15 minut stát. Troubu předehřejeme na 180 stupňů. V omytém mase nařízneme kapsu. Bylinky nasekáme. Zrnka pepře ... …více»
|
![]() |
6. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Gulášík: Cibuli zpěníme na sádle, poté přidáme vepřové maso nakrájené na kostky, počkáme až pustí šťávu a zbarví ji, přidáme papriku, pepř, kmín a masox, a dusíme do měkka, dle chuti dosolíme. ... ... …více»
|
![]() |
6. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety plněné houbami v papiňáku :
Kotlety nařízneme aby vznikla kapsa. Houby podusíme na oleji, osolíme opepříme, přidáme vejce. Vzniklou směsí po vychladnutí plníme osolené a opepřené kotlety. Spíchneme jehlou nebo párátkem. V pa ... …více»
|
![]() |
6. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plátky z krkovice nebo kotlety: Všechny přísady smícháme a maso naložíme. Necháme asi 2 dny uležet a pak zprudka opečeme. ... ... …více»
|
![]() |
6. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jižanské vepřové plátky : Připravíme si marinádu z čerstvé pomerančové šťávy, sojové omáčky, oleje, bílého vína, soli, pepře, zázvoru a česneku. Do ní vložíme naklepané vepřové plátky. Po dvou hodinách je vyjmeme a prudce op . ... …více»
|