![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
6. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pikantní vepřová panenka: Panenku naložíme přes noc do olivového oleje se solí, pepřem a provensálským kořením.
Druhý den zprudka opečeme, namažeme dijónskou hořčicí, dáme do pekáče, podlijeme vodou a zvolna pečeme v troubě.
... …více»
|
![]() |
6. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Opavské vepřové závitky: Omyté a osušené řízky z obou stran naklepeme a potřeme směsí soli, pepře a utřeného česneku. Pak je pevně stočíme do závitků, ty rukou stlačíme naplocho a znovu lehce naklepeme z obou stran. Pak je ob ... …více»
|
![]() |
6. 05. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Andělské řízky: Z utřeného česneku, olivového oleje, soli, tymiánu a citrónové kůry umícháme marinádu. Tou potřeme omyté, osušené řízky a necháme je nejméně 2 hodiny v chladničce marinovat. Pak je na jedné lžíci olej ... …více»
|
![]() |
6. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové medailonky s majoránkou a česnekem: Kýtu omyjeme, osušíme, nakrájíme na plátky a naklepeme. Dva stroužky česneku rozetřeme se solí, potřeme jím plátky a narovnáme do hlubší misky. Zbylý česnek očistíme a nakrájíme na tenké plátky. Přidá ... …více»
|
![]() |
5. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová jehla s ovocem: Vepřové maso důkladně omyjeme, osušíme a očistíme. Pak ho nakrájíme na větší kostky, které osolíme a opepříme. Jablka podélně rozčtvrtíme, zbavíme jádřinců a každý dílek rozpůlíme. Horkou vodou oplách ... …více»
|
![]() |
5. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čína - naložená 24 hodin: Maso nakrájíme na menší kostky a zalijeme všemi ingrediencemi, které si dobře promícháme v oddělené misce spolu s jemně nakrájenou cibulí a česnekem. Poté dáme přikryté na 24 h do lednice odležet a os ... …více»
|
![]() |
5. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pivovarská směs: Rozpálíme olej a cibuli osmažíme dozlatova. Pak dáme maso, které osmahneme a přidáme masox, sůl, chilli, pepř a česnek. Dobře promícháme, zalijeme pivem (nedáváme ho moc, jinak nám směs zhořkne) a dus ... …více»
|
![]() |
5. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špíz ve vinném těstíčku:
Vepřová játra a vepřové maso nakrájíme na menší kousky, eidam na čtverečky a každý čtvereček eidamu zamotáme do plátku anglické slaniny. Pórek nebo oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka.
Na šp . ... …více»
|
![]() |
5. 05. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Maso s nivou: Maso nakrájíme na nudličky a orestujeme na oleji. Přidáme nastrouhanou nivu, žampiony a zalijeme šlehačkou. Ke konci až je maso měkké a z nivy se šlehačkou se udělá omáčka, tak přidáme na kolečka nakr ... …více»
|
![]() |
5. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Cukety s uzeným masem a žampióny: Omyté, případně oloupané cukety nakrájíme na menší kostky a pokapeme citrónovou šťávou. Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme k ní na kostičky nakrájené uzené maso a očištěné žampióny. Osm ... …více»
|