![]() |
2. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zabijačkový guláš z vepřového masa: Cibuli oloupeme, nadrobno nakrájíme a na rozpáleném sádle osmažíme. Potom přidáme na kousky nakrájené maso, očištěnou a nakrájenou ledvinku, játra a srdce. Všechno maso na cibulce chvíli orestujeme. A ... …více»
|
![]() |
2. 05. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Marinované vepřové kotlety: Naklepané kotlety nařízneme na několika místech a namočíme po obou stranách v marinádě. Namočené naskládáme do misky a zalijeme zbytkem marinády. Necháme jeden den v chladnu uležet, jen volně přelože ... …více»
|
![]() |
2. 05. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Francouzské kotlety: Na alobal potřený máslem rozložíme osolené, opepřené a na oleji osmahnuté kotlety. Na každou dáme šunku, sýr, polijeme vínem, dobře zabalíme a pečeme 20 minut. Podáváme nerozbalené s oblíbenou příloho ... …více»
|
![]() |
2. 05. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pikantní rýžový nákyp : Mléko svaříme se solí a máslem. Přidáme rýži a vaříme asi 20 minut. Do vychladlé rýže přidáme žloutky, strouhaný sýr, restované žampiony a kousky masa. Nakonec vmícháme sníh z bílků. Pečeme v zapékací ... …více»
|
![]() |
1. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rohlíky s vepřovou panenkou: Dva stroužky česneku oloupeme, prolisujeme či utřeme a promícháme se sladkou sójovou omáčkou, dijonskou hořčicí, zázvorem nasekaným nadrobno a olejem. Do této marinády vložíme vepřové panenky, zakryje ... …více»
|
![]() |
1. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety v tlakovém hrnci: Kotlety naklepeme, brambory nakrájíme na malé kostky. Osolíme a okořeníme. Šunku nakrájíme na proužky, pórek na tenká kolečka. Na olejem vymazaný alobal rozdělíme porce masa s brambory, přidáme šunku ... …více»
|
![]() |
1. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Masovo-bramborová bašta zapečená se šlehačkou : Připravíme si maso, které naklepeme, osolíme a opepříme. Nakrájíme brambory na hranolky nebo na kolečka a polovinu rozprostřeme na máslem vymaštěný plech, nebo cokoliv v čem zapékáte. Brambory osolíme ... …více»
|
![]() |
1. 05. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Rizoto bez rýže: Osmahneme nakrájenou cibuli a kostičky masa. Okořeníme, zalijeme lečem a dusíme do poloměka. Vsypeme špaldu a podlijeme vodou. Vložíme asi na 30 minut do trouby. "Rizoto" na talíří posypem ... …více»
|
![]() |
1. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový fofr gulášek: Cibulku si nakrájíme a osmahneme na sádle. Když je světle hnědá, přidáme k ní omyté a na malé kostičky nakrájené maso. Orestujeme tak, aby bylo masíčko u krajů také maloučko nahnědlé.
Přidáme sůl, ... …více»
|
![]() |
1. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapékaný segedinský guláš: Maso nakrájíme na kostičky, cibuli nasekáme na drobno. Zelí propláchneme a překrájíme. Brambory a papriku nakrájíme na menší kousky. V hrnci rozpálíme olej a maso na něm opečeme a vyjmeme. Na tuku ore ... …více»
|