Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 17.06. 2025
Dnes má svátek Adolf
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Husarská roláda

Husarská roláda
30. 04. 2008 Vepřové maso ++++++-___
Příprava receptu Husarská roláda: Bůček vykostíme, rozkrojíme na široký plát a naklepeme. Maso z plecka pomeleme, osolíme, přidáme drcený kmín, mletou papriku, rozetřený česnek. Uzenou klobásu pokrájíme na kostky a promícháme se směsí ... …více»

Revůcké masové knedlíčky

Revůcké masové knedlíčky
30. 04. 2008 Vepřové maso +++++++___
Příprava receptu Revůcké masové knedlíčky: Maso pomeleme a očištěné brambory postrouháme. Přidáme vejce, mouku, strouhanku, mletý pepř, česnek utřený se solí a promícháme. Ze směsi zformujeme knedlíčky, které vložíme do vřícího vývaru, přidáme ... …více»

Vepřové maso na thajský způsob

Vepřové maso na thajský způsob
30. 04. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové maso na thajský způsob: Nadrobno pokrájenou cibuli zpěníme spolu s rozetřeným česnekem a solí na sádle. Vepřové maso pokrájíme na malé kostky. Poprášíme hladkou moukou a osmažíme na cibulce. Okořeníme chilli, špetkou pepře, ... …více»

Zapékané sedlácké nudle

Zapékané sedlácké nudle
30. 04. 2008 Vepřové maso +++++++___
Příprava receptu Zapékané sedlácké nudle: Nudle uvaříme v osolené vodě, scedíme a necháme okapat. Uzené maso uvaříme, pokrájíme nadrobno a promícháme s nudlemi. Vložíme do ohnivzdorné misky, zalijeme smetanou, ve které jsme rozmíchali vejce, ... …více»

Srbský vepřový bůček

Srbský vepřový bůček
30. 04. 2008 Vepřové maso ++++++++__
Příprava receptu Srbský vepřový bůček: Bůček omyjeme a rozřežeme tak, aby vznikla kapsa, kterou naplníme očištěnou paprikou a rajčaty. Otvor zašijeme. Cibuli posekáme nadrobno, zpěníme na sádle, přidáme maso, osolíme, opepříme, obložíme zb ... …více»
 

Pomerančové vepřové kotlety

Pomerančové vepřové kotlety
30. 04. 2008 Vepřové maso +++-______
Příprava receptu Pomerančové vepřové kotlety: Z kotlet odstraníme přebytečný tuk a maso po stranách několikrát nařízneme. Pokud jsou plátky kotlet příliš tlusté, můžete je mírně naklepat. Kotlety položíme na gril (nebo dáme do trouby) a necháme ... …více»

Jáhly zapečené s vepřovým masem a smetanou

Jáhly zapečené s vepřovým masem a smetanou
30. 04. 2008 Vepřové maso +++++-____
Příprava receptu Jáhly zapečené s vepřovým masem a smetanou: Jáhly nejdříve spaříme, abychom odstranili případnou hořkost. Potom je zalijeme dvojnásobným množstvím vody, osolíme a uvaříme téměř doměkka. Na pánvi si na olivovém oleji osmahneme nadrobno nakrájen ... …více»

Vepřové špízy na bramborách

Vepřové špízy na bramborách
30. 04. 2008 Vepřové maso ++++++-___
Příprava receptu Vepřové špízy na bramborách: Kýtu, játra a anglickou slaninu nakrájíme na kostky, cibuli na koleka, papriku na kostky. A začneme střídavě napichovat na špízové jehly. Osolíme a opepříme dle chuti. Oloupeme brambory, nakrájíme na ... …více»

Masové závitky plněné zelím

Masové závitky plněné zelím
29. 04. 2008 Vepřové maso ++++++++++
Příprava receptu Masové závitky plněné zelím: Maso nakrájíme na plátky a naklepeme jako na řízky. Osolíme opepříme a na každý plátek rozetřeme trochu česneku - důležité -- výborná chuť a poklademe trochou kys. zelí. Zatočíme jako ptáčky ... ... …více»

Guláš dvou chutí

Guláš dvou chutí
29. 04. 2008 Vepřové maso ++________
Příprava receptu Guláš dvou chutí: Nejprve orestujeme nahrubo nakrájenou cibuli. Přidáme na kostky nakrájené vepřové maso a promícháme. Přikryjeme poklicí a pečeme do změknutí masa. Pak přidáme nakrájená králičí játra a ledvinky, pro ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !