![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
30. 04. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Špaldoto: Postup je stejný jako u rizota. Jen rýže se nahradí špaldou.
Pokud použiji loupanou, tak ta se musí namáčet den předem. Stejně jako čočka.
Kernoto se nenamáčí. Jen se vaří ve vodě. Takže si uvařím š ... …více»
|
![]() |
30. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové na šalvěji: Medailonky naklepeme, osolíme, opepříme a na každý položíme šalvěj, zabalíme do plátků angl. slaniny a sepneme párátkem. Maso opečeme zvolna z obou stran na pánvi potřené olejem. Zároveň podusíme i hr ... …více»
|
![]() |
30. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový guláš se špagetami: Maso pokrájíme na kostky, osolíme a opeříme. Cibuli pokrájíme nadrobno, osmažíme na sádle, přidáme maso a za stálého míchání prudce osmažíme ze všech stran. Odstavíme, přimícháme mletou papriku, oloup ... …více»
|
![]() |
30. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uzené maso v lístkovém těstě: Uzené maso umyjeme a vložíme do hrnce se studenou vodou. Okořeníme pepřem a novým kořením, přidáme bobkový list, stroužky česneku a uvaříme do měkka. Připravíme si lístkové těsto, které rozválíme na p ... …více»
|
![]() |
30. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Myslivecké vepřové kotlety: Vepřové kotlety vykostíme a naklepeme. Okořeníme pepřem, osolíme a opražíme na oleji. Očištěné houby nakrájíme na plátky a posypeme drceným kmínem. Udusíme do měkka a obložíme nimi připravené maso. Pr ... …více»
|
![]() |
30. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plátky po vinařsku: Hrozny omyjte, bobulky rozpůlte a odstraňte pecičky. Asi 20 kuliček odložte stranou a ze zbylých vylisujte šťávu. Kotlety zlehka naklepejte, osolte a opepřete.
Na pánvi rozpusťte máslo a kotlety opeč ... …více»
|
![]() |
30. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Budapešťské přírodní řízky: Maso pokrájíme na řízky, které osolíme, opepříme a opečeme na rozehřátém sádle po obou stranách. Potom přidáme cibuli pokrájenou nadrobno, očištěné houby pokrájené na plátky a drcený kmín, podlijeme t ... …více»
|
![]() |
30. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bačovské rizoto: Cibuli pokrájíme nadrobno, zpěníme na sádle, přidáme mletou papriku a pepř. Do tohoto základu vložíme maso pokrájené na kostky, osolíme, trochu opražíme, podlijeme a přikryté udusíme do poloměkka. K p ... …více»
|
![]() |
30. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové kotlety plněné párky a uzeným masem: Kotlety umyjeme, osušíme a ostrým nožem utvoříme po délce otvory. Otvor naplníme loupanými párky a proužky uzeného masa a kotlety převážeme hrubou nití. Slaninu pokrájíme na malé kostky a rozškvaříme. ... …více»
|
![]() |
30. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Benátské řízky: Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme a opepříme. Cibuli pokrájíme nadrobno, zpěníme na oleji, přidáme maso a opražíme jej z obou stran. Potom zaprášíme moukou, opražíme, podlijeme vývarem a vín ... …více»
|