![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
20. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené kotlety s pepřovou kaší: Brambory překrájíme na čtvrtky a dáme vařit do osolené vody.
Kotlety lehce naklepeme, zprudka je opečeme v pánvi na oleji, osolíme a rozložíme na plech.
Výpek z kotlet zalijeme vínem, přimícháme sój ... …více»
|
![]() |
20. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Italské kotlety: Kotlety osolte,opepřete a potřete je bylinkovou směsí. Opečte je v kastrole na másle po každé straně ca. 2 minuty.
Rajčata rozkrájejte na menší kousky a přidejte je spolu s nálevem a 2 KL citronové k ... …více»
|
![]() |
20. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Karlštejnský kotlet: Kotlety u kosti nařízneme, naklepeme, osolíme, okořeníme a uděláme ještě pár zářezů ostrým nožem po obvodu rozklepaných kotlet, aby se při pečení nezkroutily.
Položíme je na pečící plech potřený ol ... …více»
|
![]() |
20. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety s čabajkovo sýrovou náplní: Do kotlet nařízneme kapsu, naklepeme je, osolíme, lehce potřeme česnekem a naplníme. Dobře uzavřeme párátky, jehlami nebo je můžeme zašít, ale to je trošku pracnější a kdo ty nitě z toho pak má vyndáv ... …více»
|
![]() |
20. 04. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Povíkendový nářez (zapečené brambory ze zbytků): Na toto jídlo si v mrazničce schraňuji v 1 sáčku kousky 3 x 3 cm (i menších rozměrů) různých druhů masa které mi zbyde od obědů - např. pečené vepřové, kousek kuřete, krůty, vařené hovězí, uzené, malý ... …více»
|
![]() |
20. 04. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Cikánský chlebíček: Opláchnutý vepřový bůček zbavíme kůže, vykostíme a nakrájíme na plátky (2 na porci). Plátky naklepeme paličkou, osolíme, pokmínujeme, opepříme, potřeme rozetřeným česnekem a rozložíme na pekáček. Vlož ... …více»
|
![]() |
20. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mikulovské vepřové žebírko: Kotlety naklepeme, po okrajích nařízneme, osolíme, opepříme a na oleji po obou stranách dozlatova opečeme. Cukr nasypeme na pánvičku a opražíme dohněda na karamel. Stále mícháme, aby se nepřipálil. Pa ... …více»
|
![]() |
19. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový guláš na slanině: Oloupejte cibuli a nakrájejte jí na drobné kousky. Slaninu nakrájejte na trochu větší kostičky. Maso umyjte, osušte papírovými utěrkami a nakrájejte na kostičky o velikosti 1 - 2 cm. Připravte si také ... …více»
|
![]() |
19. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový závitek s nivou: Vepřové plátky naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme rozetřeným česnekem a hořčicí. Dáme plátek, nebo špalíček anglické slaniny a nivu. Závitky pevně svineme, sepneme jehlami, párátky, nebo omotáme re ... …více»
|
![]() |
19. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažené vepřové Li-Ti: Vepřovou kýtu nakrájíme na malé medailonky, naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme kari kořením a namáčíme v těstíčku z vajec, solamylu, hladké mouky a špetku soli. Smažíme v horkém oleji dozlatova. ... …více»
|