Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 25.02. 2025
Dnes má svátek Liliana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kotlety s ananasem a jablky

Kotlety s ananasem a jablky
20. 04. 2008 Vepřové maso +++++_____
Příprava receptu Kotlety s ananasem a jablky: Kotlety lehce naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme na oleji z obou stran do červena. Maso vyndáme, do pánve přidáme kousek másla, pokrájená kuřecí játra, kostičky ananasu a plátky jablek. Chvíli pod ... …více»

Zapečené kořeněné vepřové plátky

Zapečené kořeněné vepřové plátky
20. 04. 2008 Vepřové maso +++_______
Příprava receptu Zapečené kořeněné vepřové plátky: Maso lehce naklepame, osolíme, opepříme, potřeme hořčící a lehce obalíme v hladké mouce. Prudce osmahneme na sádle. Opečené plátky vložíme do zapékací mísy spolu s nakrájenou cibulí a česnekem, pokape ... …více»

Vepřové plecko dušené v mrkvi

Vepřové plecko dušené v mrkvi
20. 04. 2008 Vepřové maso +++++_____
Příprava receptu Vepřové plecko dušené v mrkvi : Maso oddělíme od kosti, nakrájíme ho na stejně velké kostky, které osolíme a orestujeme na rozehřátém tuku. Přidáme drcený kmín a dusíme asi dvacet minut. Mezitím očistíme mrkev, nakrájíme ji na koleč ... …více»

Vepřové v karamelu

Vepřové v karamelu
20. 04. 2008 Vepřové maso ++++++-___
Příprava receptu Vepřové v karamelu: Vepřové nakrájejte na větší kostky, osmahněte do růžova, vyndejte z výpeku a ponořte rychle do vařící vody, hned vyjměte. Do výpeku dejte cukr, nechte zkaramelizovat, přidejte sojovku, víno, cibuli, č ... …více»

Transylvánské vrstvené zelí

Transylvánské vrstvené zelí
20. 04. 2008 Vepřové maso ++++++-___
Příprava receptu Transylvánské vrstvené zelí: Zelí propláchněte vodou, kyselé zelí nechte 10-20 minut stát ve vodě ať se sníží kyselost. Vymačkejte z něj vodu a dejte stranou. Slaninu nakrájejte na kostky, na kůži nechte tak 0,5 cm zbytek a tu n ... …více»
 

Oravské vepřové maso (pečené závitky se zelím)

Oravské vepřové maso (pečené závitky se zelím)
20. 04. 2008 Vepřové maso ++++++____
Příprava receptu Oravské vepřové maso (pečené závitky se zelím): Vepřovou krkovici nakrájíme na silnější plátky, osolíme je, okořeníme potlučeným kmínem a naklepeme. Na pánvi rozpustíme nudličky slaniny. Na ní opečeme cibuli a poté přidáme kysané zelí. Vše prohřeje ... …více»

Vepřové koleno v mrkvi

Vepřové koleno v mrkvi
20. 04. 2008 Vepřové maso ++++-_____
Příprava receptu Vepřové koleno v mrkvi: Do tlakového hrnce dáme vařit vepřové koleno a okořeníme bobkovým listem, novým kořením, pepřem v celku a osolíme. Než se nám koleno uvaří do měkka, pokrájíme si mrkev na drobné kostičky a stejné . ... …více»

Minutkový steak s brokolicí

Minutkový steak s brokolicí
20. 04. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Minutkový steak s brokolicí: Brokolici vařte v osolené vodě 6 min. Rozpalte olej a opečte na něm řízek /4 min./. Okořeňte, polijte vývarem a poduste. Uvařte brambor a rýži. Servírujte s pomeranči a přidejte rostlinné máslo. ... ... …více»

Vepřové s mrkví a jablky

Vepřové s mrkví a jablky
20. 04. 2008 Vepřové maso ++________
Příprava receptu Vepřové s mrkví a jablky: Maso nakrájené na kostky a cibuli nasekanou nadrobno orestujeme v rozpáleném oleji na pánvi. Přidáme rajský protlak, za stálého míchání prohřejeme a vše přemístíme do zapékací nádoby. Vmícháme kartoku ... …více»

Kýta s chutí jater

Kýta s chutí jater
20. 04. 2008 Vepřové maso +++++_____
Příprava receptu Kýta s chutí jater: Pokud se rozhodnete pro tohle maso, je dobré ho den předem řádně proklepat, po obou stranách pěkně osolit, opepřit a uložit do lednice. Druhý den maso poprášíme rozemnutou majoránkou, tak jako, k . ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !