![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
10. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sekaná pečeně z míchaného a sójového masa : Předem uvařené sójové maso, hovězí i věpřové umeleme, přidáme pokrájenou cibuli zpěněnou na oleji, česnek, vejce a sůl. Důkladně promícháme. Utvoříme šišku a vložíme na olejem vymazaný pekáč. Po zapeč ... …více»
|
![]() |
10. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Gurmánský bochník: Maso nakrájíme, umeleme, osolíme, opepříme, přidáme mletou papriku, kmín, hořčici, protlak a dobře promícháme. Cibuli nakrájíme na jemno, papriku nakrájíme na malé kostky, sýr nastrouháme ... ... …více»
|
![]() |
10. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Moravský špíz: Vepřovou kýtu a vepřová játra nakrájíme na plátky, osolíme opepříme a střídavě s plátky slaniny a bobkovým listem napichujeme na jehlu a opékáme po všech stranách na rozpáleném oleji. Opečenou jehlu . ... …více»
|
![]() |
10. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rajčata zapečená s masem a rýží: Rýži vsypeme do vařící osolené vody, uvaříme doměkka, scedíme a necháme dobře okapat. Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na plátky. Polovinu rýže urovnáme do vymaštěné zapekací misky, poklademe raj ... …více»
|
![]() |
9. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rouenská paštika: Suroviny nakrájíme na cca 2 cm kostky, dáme na pekáč péct při 180 °C 1 hod. Během pečení promícháme. Po upečení vše umeleme nahrubo, vložíme do mísy, přidáme obsah sáčku koření "Rouenská paštik ... …více»
|
![]() |
9. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bulharská kjuftieta: K jemně umletému vepřovému masu přidáme strouhanou syrovou bramboru, žemli namočenou ve vodě, vejce, sůl, pepř. Dobře promícháme a tvoříme malé šišky, které zlehka obalíme v sekané petrželce. Drobně n ... …více»
|
![]() |
9. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový cibuláč (cibulovo-jogurtový *guláš*): Maso pokrájíme na kostičky, cibuli na malé osminky, česnek utřeme se solí. Maso na sucho lehce opečeme, přidáme cibuli, česnek a koření. Dusíme pod pokličkou na mírném ohni. Maso s cibulí pustí hodně ... …více»
|
![]() |
9. 04. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Marinované žebírko na žampiónech: Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na troše rozpáleného oleje, přidáme na plátky nakrájené houby, krátce podusíme a dáme stranou. Z vepřové pečínky nakrájíme 4 žebírka, která naklepeme a namarinujeme ... …více»
|
![]() |
9. 04. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Marinované vepřové nudličky s pórkem a mandlemi: Vepřové maso nakrájíme na malé nudličky a potřeme čínskou marinádou, necháme marinovat mimo chladničku nejméně 30 minut. Poté osmahneme na pánvi, přidáme rovněž na nudličky nakrájenou cibuli, česnek a ... …více»
|
![]() |
9. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové koleno - recept pro pomalý hrnec: Na dno keramické nádoby pomalého hrnce dáme cibule nakrájené na kolečka, přidáme nakrájený česnek, kousek tuku a zalijeme vodou. Osolíme, vložíme koleno, které posypeme drceným kmínem, grilovacím koře ... …více»
|