![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
27. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pravý šašlik : Maso pokrájíme na větší kostky, dáme do větší mísy, přidáme na kostky nakrájené cibule, sůl, pepř celý, bobkový list a vše nejméně 15 minut promačkáváme a postupně přiléváme víno. Nakonec zatěžkáme a ... …více»
|
![]() |
27. 03. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové řízky se šunkou smažené v těstíčku: Řízky naklepeme, osolíme, na každý položíme plátek šunky. Pak je přehneme v kraji a spíchneme párátkem. Obalíme je v hustém těstíčku jako na kapání. Pečeme je v rozpáleném tuku a smažíme po obou stran ... …více»
|
![]() |
27. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety nadívané švestkami: Švestky nakrájíme na malé kousky a vložíme je do misky s brandy, přidáme lístky čerstvého tymiánu a necháme marinovat jednu hodinu. Poté švestky scedíme a necháme důkladně okapat. Kotlety nařízneme . ... …více»
|
![]() |
27. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapsa vesnického faráře: Smícháme nastrouhaný sýr najemno spolu s paprikami a uherákem nakrájeným na slaboučké nudličky. Vepřové plátky naklepeme, osolíme, opepříme a a naplníme připravenou směsí, zašijeme jehlami a dáme do ... …více»
|
![]() |
27. 03. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Česneková krkovice s čínskou zeleninou: Plátky krkovičky naklepeme, opepříme a naložíme do olivového oleje a rozmačkaného česneku. Necháme uležet nejlépe přes noc.
Balíček čínské směsi lehce osmažíme na troše oleje, přidáme sojovou omáč ... …více»
|
![]() |
27. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brněnský kotlet: Cibuli osmažíme, přidáme hrst hrášku, kostičky salámu a asi 2 min. osmažíme. Rozklepneme vejce, necháme zatuhnout a pak vychladnout. Kotlety nařízneme tak, aby vytvořili kapsy. Mírně naklepeme, osolím ... …více»
|
![]() |
27. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Italské medailonky s čočkou: Čočku uvaříme doměkka. Maso nakrájíme na malé medailonky, okořeníme divokým kořením a na drobně nakrájené slanině je rychle opečeme. Maso vyjmeme a do výpeku přidáme jemně nakrájenou cibulku a uvaře . ... …více»
|
![]() |
27. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněná kotleta se smaženicí : Kotlety omyjeme, osušíme a uděláme do nich kapsu, kterou naplníme smaženicí z hub (houby, cibule, sůl, pepř, vejce, tuk). Kapsu uzavřeme kovovou jehlou nebo párátky, kotlety obalíme v hladké mouce a p ... …více»
|
![]() |
27. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněná kotleta: Kotlety podélně nařízneme a po obou stranách naklepeme. Do vzniklé kapsy vložíme 3 vypeckované švestky (1/2 hodiny předtím máčené ve vodě), přidáme nádivku z jablek a šunky nakrájených na kostičky a o ... …více»
|
![]() |
27. 03. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapékané kotlety: Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme utřeným česnekem. Uožíme do pekačku. Na maso poklademe kolečka cibule. Pak na každou kotletu dáme plátek šunky, plátek slaniny, zasypeme sýrem a povrch p ... …více»
|