![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
27. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapékané kotlety s kořením: Vymaštěný pekáč obložíme kolečky cibule (i boky). Kotlety posolíme, pokořeníme a klademe na cibuli. Poklademe cibulí a pečeme 35 minut. Hrubě posypeme strohaným sýrem, zalijeme šlehačkou a zapečeme as ... …více»
|
![]() |
27. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety na cibuli se sýrem: Na pekáč dáme 1 cm vysokou vrstvu cibule nakrájené na kostky, na cibuli dáme osolené a opepřené kotlety, potom plátky sýru a na sýr 2 majonézy v kelímku. ... ... …více»
|
![]() |
27. 03. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Děčínský kotlet: V kotletě z vepřového masa nařízneme kapsu, kterou naplníme touto směsí: Na tuku podusíme na nudličky nakrájenou šunku a na kostičky nakrájené kapie. Do podušené šunky a kapie vlijeme rozkvedlané a os ... …více»
|
![]() |
27. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety po vinařsku: Kotlety jemně naklepeme, mírně nakrojíme od kosti, osolíme, opepříme a potřeme utřeným česnekem. Zakápneme olejem a opečeme na rozpáleném oleji. Bobule vína podélně rozřízneme, vyjmeme pecičky, pokl . ... …více»
|
![]() |
27. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety po bakoňském způsobu: Kotlety naklepeme osolíme a opepříme. Opečeme po obou stranách na rozpáleném oleji. Přidáme nakrájenou cibulku a slaninu, osmahneme, podlijeme, přidáme sladkou i pálivou papriku a dusíme. Když maso . ... …více»
|
![]() |
27. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sedlácký guláš v chlebu: Na slanině orestujeme postupně na stejně velké kostky maso, cibuli, přidáme brambory nakrájené na kolečka a ochutíme. Za stálého míchání dusíme do změknutí brambor. Závěrem přidáme houby (žampióny), k ... …více»
|
![]() |
26. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Inkognito koleno: Koleno podélně nařízneme ze dvou stran. Pak na sádle osmahneme cibulku, přidáme kmín, chilli papričky, majoránku a vegetu. Podlijeme vodou a koření se vůbec nebojíme, dáme ho tam hromadu.
Koleno poř ... …více»
|
![]() |
26. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Žebírka s omáčkou: Plát žebírek se vyplatí předem krátce předvařit, maso se trochu stáhne a zaručeně nebude syrové. Žebírka pak můžete buď naporcovat (ušetříte si pozdější práci), nebo ponechat v celku. Pečte cca 30 min ... …více»
|
![]() |
26. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Frankfurtské kotlety se zelím: Vepřové kotlety naklepeme na okraji několikrát nařízneme, osolíme a jemně opepříme. Na rozpáleném oleji osmahneme jemně nakrájenou cibuli. Přidáme zelí a krátce podusíme. Jablka omyjeme, oloupeme, z . ... …více»
|
![]() |
26. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Azulu: Na rozpáleném oleji orestujeme na kolečka nakrájenou cibuli a jemně nakrájený česnek. Přidáme na malé kousky nakrájené vepřové maso a osmahneme. Osolíme, opeříme, zakápneme worcesterovou omáčkou, př . ... …více»
|