![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
27. 01. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vinná klobása pečená na zelí: Zapékací misku vymažeme olejem. Vložíme okapané kysané zelí. Zvlášť v misce rozmícháme plechovku rajčatového protlaku s trochou vody a přelijeme směsí zelí. Klobásu omyjeme a položíme na zelí. Mis ... ... …více»
|
![]() |
24. 01. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řízky v cibulové peřince: Maso nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme a opepříme a opečeme z obou stran na oleji.
Cibuli nakrájíme na kolečka a polovinu dáme do vymazaného pekáčku. Na cibuli položíme opečené maso a pok ... …více»
|
![]() |
23. 01. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Silvestrovské nakládané kotlety: Maso nakrájíme na plátky, rozklepeme a po obou stranách mírně osolíme. Uvedené potřeby pro nakládací směs spolu dobře promícháme. Do této směsi dáme masové plátky tak, že je směsí po obou stranách pom ... …více»
|
![]() |
22. 01. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová plec na sladkokyselo: Maso opečte na menším množství tuku, přidejte 1 dl vody, přikryjte a duste do měkka.
Slijte šťávu z kompotu, do šťávy přimíchejte ocet, cukr, škrob, sojovou omáčku a sůl. Přidejte do masa a vařte až ... …více»
|
![]() |
22. 01. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové závitky s anglickou slaninou: Plátky masa naklepeme a okořeníme solí a pepřem. Na každý plátek masa položíme půl plátku anglické slaniny a očištěné cibulky. Plátky svineme a ovážeme nití. Vložíme na rozpálený olej a ze všech stran ... …více»
|
![]() |
22. 01. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety sypané sýrem na víně: Kotlety naklepeme, po obou stranách osolíme a posypeme paprikou. Na 3 lžících rozehřátého oleje je po obou stranách zprudka dozlatova opečeme. Na lžíci oleje osmahneme dozlatova nadrobno nakrájenou ci ... …více»
|
![]() |
17. 01. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové maso s kapií: Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli a poté dáme vepřové maso nakrájené na malé kousky. Necháme zatáhnout a přidáme kapii, kečup, hořčici, sojovou omáčku, koření a sůl. Podlijeme trochou vody a dusíme a ... …více»
|
![]() |
11. 01. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vařený bůček v bylinkách: Bůček dáme vařit do vody s kořením, bylinkami a cibulí asi na 2 hodiny. Poté nakrájíme a podáváme s bramborovou kaší nebo s chlebem a křenem. ... ... …více»
|
![]() |
10. 01. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová kýta plněná vejci: Do vepřové kýty uděláme otvor, který důkladně vytřeme česnekem, osolíme, opepříme a vložíme do něj uvařená vejce. Otvor uzavřeme špejlí nebo zašijeme. Celou kýtu obalíme slaninou a ovážeme nití, aby s ... …více»
|
![]() |
9. 01. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Papriky plněné cuketou: Mleté vepřové maso smícháme s nastrouhanou cuketou, přidáme vejce, sůl, pepř, majoránku a strouhaný sýr.
Papriky seřízneme u stopky a opatrně očistíme od semen. Masovou směsí naplníme paprikové lusky ... …více»
|