![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
4. 01. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krkovička v černém pivu: Naklepané maso osolíme, opepříme a uložíme do naolejovaného pekáče, na to dáme slaninu, kolečka cibule, plátky česneku, pak zase maso, slaninu, cibuli a česnek. Zalijeme černým pivem, přikryjeme aloba ... …více»
|
![]() |
4. 01. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Maso na kari s česnekem: Dáme si vařit vodu na těstoviny. Nakrájíme maso na nudličky nebo kostičky, osolíme, smícháme s troškou kari a na plátky nakrájeným česnekem. Na tuku maso lehce osmahneme, podlijeme vodou a dusíme domě ... …více»
|
![]() |
30. 12. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jelítka s jablky: Jelítka nakrájíme na silnější kolečka. Osmahneme je na pánvi - nejdříve na sádle a později na másle dokřupava. Pak přidáme na pánev na kostičky pokrájená oloupaná jablka, která s jelítky smažíme asi 5 ... …více»
|
![]() |
30. 12. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Falešný zabijačkový guláš: Cibuli oloupeme, nakrájíme a osmažíme na sádle dozlatova. Přidáme na kostky nakrájené maso a podlijeme vodou.
Vaříme asi 30 minut, pak přidáme nakrájená kuřecí játra, papriku a zabijačkové koření. Os ... …více»
|
![]() |
29. 12. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuchařská pohotovost - Holandský řízek Míč: Plátky rohlíků namočíme v mléce, lehce je vymačkáme a smícháme s mletým bůčkem. Přidáme vejce, nastrouhaný sýr, koření a sůl. Promícháme a necháme vychladit, nejlépe do druhého dne. Ze ztuhlé masové s ... …více»
|
![]() |
22. 12. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové maso s nivou a žampióny: Maso nakrájíme na menší kousky, osolíme, opepříme a zprudka opečeme za stálého míchání na rozpáleném tuku. Potom přidáme k masu pokrájenou šunku, žampióny, pórek a nastrouhanou nivu. Vše chvíli osmahn ... …více»
|
![]() |
22. 12. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové maso v hořčičné omáčce: Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a na oleji po každé straně osmažíme. Vložíme do pekáčku, nazbylém tuku od smažení zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a vše vlijeme na maso. Přidáme vodu, zamíc ... …více»
|
![]() |
20. 12. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové kotletky se šlehačkou: Maso mírně naklepeme,osolíme a opepříme a dáme na pánev orestovat. Brambory nakrájené na kolečka navrstvíme do zapékací mísy, osolíme a přidáme podravku. Na vrstvu brambor přidáme orestované kotlety a ... …více»
|
![]() |
20. 12. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové se zelím: Maso si nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme, přidáme podravku a kmín. Plátky orestujeme na pánvi. Do zapékací mísy si dáme zelí, na něj plátky masa a přidáme cibuli na kolečka nakrájenou a česnek n ... …více»
|
![]() |
20. 12. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové maso na pórkové nati: Na oleji osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme na kostky či plátky nakrájené maso a opékáme, dokud nepustí šťávu. Osolíme, opepříme, přidáme mletou papriku a necháme chvíli zasmahnout.
Podlije ... …více»
|