![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
20. 02. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Steak balíček: Medailonky osolíme, opepříme. Každý medailonek omotáme kolem obvodu plátkem slaniny a něčím převážeme. Na pánev dáme 2 lžíce oleje a zprutka medailonky opečeme z obou stran.
Dále uděláme omáčku. P ... …více»
|
![]() |
20. 02. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Karlovarský závin: Plát vepřového masa naklepeme a osolíme. Vejce rozšleháme, usmažíme na oleji, přidáme hrášek a na malé kousky pokrájenou šunku. Vaječnou směsí pak potřeme připravený vepřový plát, do středu položíme o ... …více»
|
![]() |
19. 02. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Masový měšec s náplní: Maso rozklepeme na co nejtenčí plátky. Maso osolíme a opepříme.
Cibuli oloupeme a nakrájíme ji na tenké kousky. Orestujeme ji na másle. Po chvíli přidáme nakrájené houby, které zlehka osmahneme.
Do ... …více»
|
![]() |
18. 02. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové závitky na smetaně: Maso umyjeme, osušíme a nakrájíme na 4 plátky. Každý plátek rozklepeme do šířky, potřeme hořčicí, posolíme, popepříme a poklademe kousky natvrdo uvařeného vejce, proužky okurky a salámu. Dobře svineme ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové kotlety s hořčičnou omáčkou: Maso osolíme, opepříme. V pánvi rozehřejeme slunečnicový olej a osmažíme kotlety po obou stranách. Maso vyndámje z obou stran potřeme hořčicí a vložíme do pekáče. Oloupeme cibuli a česnek a nakrájíme ... …více»
|
![]() |
16. 02. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pikantní kotlík s vepřovým masem na víně: 2 cibule nakrájíme na drobno a orestujeme na oleji, přidáme na menší kostky nakrájené vepřové maso. Přidáme na kostky nakrájenou červenou papriku. Oloupeme jablíčko, okrájíme od ohryzku a nakrájíme na ... …více»
|
![]() |
15. 02. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špízečky: Maso nakrájíme na kostky, posypeme kořením, promícháme s olejem a necháme půl hodiny odpočinout. Na jehlu navlékáme střídavě maso, cibuli, slaninu, kousky papriky. Jemně poprášíme moukou a opékáme v r ... …více»
|
![]() |
15. 02. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ptáčky s kari omáčkou: Plátky vepřového masa řádně rozklepeme z obo stran, osolíme a opepříme. Z jedné strany pomažeme hořčicí a vložíme čtvrtku cibule, jednu menší rozkrojenou sterilovanou okurku, půlku párku, poté ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené flíčky s uzeným bůčkem: Flíčky uvaříme v osolené vodě doměkka, scedíme a necháme okapat. Bůček nakrájíme na malé kostičky a lehce opečeme, až pustí tuk. Potom přidáme flíčky, rozšlehaná vejce s mlékem, sůl, pepř a vše promíc ... …více»
|
![]() |
10. 02. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Katův šleh s opečeným bramborem: Na oleji zprudka osmahneme cibulku, nakrájíme maso na kostičky a dusíme do poloměkka, přidáme pokrájené čínské zelí a dusíme ještě tak 20 min. Potom zalijeme kapií i s nálevem, vaříme a ochutíme kořen ... …více»
|