![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
9. 02. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové filé s květákem: Řízky z krkovičky naklepeme, okraje nařízneme, maso opepříme a osolíme. Pak ho zprudka opečeme v rozpáleném oleji. Mezitím ve slané vodě uvařený květák rozebereme na růžičky a necháme okapat. Do másle ... …více»
|
![]() |
7. 02. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uzené koleno s bramborovou kaší: Uzené koleno uvaříme v tlakáči do měkka. Naporcujeme ho, dle chuti osolíme a podáváme s bramborovou kaší. Koleno můžete vylepšit, potřením křenem, nebo hořčicí. Můžete ho podávat i s jinou přílohou na ... …více»
|
![]() |
7. 02. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové kotlety s pivní omáčkou: Kotlety osolíme, opepříme, lehce obalíme v mouce. V hlubší pánvi rozehřejeme olej a kotlety na něm po každé straně 3 minuty smažíme. Potom přidáme na plátky nakrájené cibule a ještě 5 minut opékáme. P ... …více»
|
![]() |
7. 02. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová kýta se sýrem a vejcem v alobalu: Maso naklepeme, lehce osolíme, okořeníme gril kořením a pepřem, zakápneme olejem a necháme do druhého dne odležet. Druhý dem potřeme alobal olejem, položíme plátek masa, na který rozmažeme jeden trojú ... …více»
|
![]() |
7. 02. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety v alsaském zelí: Vepřové kotlety na okrajích nařízneme, lehce je naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Potom je z obou stran krátce opečeme na sádle. Do pekáčku dáme odkapané sterilované zelí, posypem ... …více»
|
![]() |
7. 02. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotleta se žampiony a šunkou: Naklepanou kotletu osolíme, opepříme a zprudka opečeme na oleji z obou stran. Pak ji vyndáme, do výpeku nakrájíme cibuli a žampióny, trochu podusíme. Asi lžičku mouky smícháme s troškou vody a vlijeme ... …více»
|
![]() |
7. 02. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové tlapky v těstíčku: Nejdříve připravíme těstíčko: rozšleháme vejce, osolíme, opepříme, prolisujeme stroužek česneku, přidáme na jemno nastrouhaný sýr eidam, asi 2-3 lžičky hladké mouky. Plátky vepřového masa rozkrojíme n ... …více»
|
![]() |
5. 02. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Křimický řízek: Rozšleháme vejce. Přidáme prolisovaný česnek, sójovou a worcestrovou omáčku, obě hořčice, solamyl, sůl a pepř. Vše řádně promícháme a potom vmícháme vymačkané kysané zelí. V této marinádě obalujeme ... …více»
|
![]() |
4. 02. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové maso s cibulí na víně: Maso osolte a opepřete. Cibuli nakrájejte na kolečka a osolte. Maso vložte do sádlem vymazaného pekáče nebo zapékací misky, obložte cibulí a přelijte rozehřátým sádlem. Pekáč vložte do trouby vyhřáté ... …více»
|
![]() |
4. 02. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ruská podžárka: Vepřové maso nakrájíme na nudličkya prudce opečeme na sádle. Přidáme cibuli nasekanu na drobno, osolíme, opepříme a osmahneme. Přidáme pokrájená jablka, zalijeme vývarem a zahustíme moučným máslem (ko ... …více»
|