Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 25.02. 2025
Dnes má svátek Liliana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřová pečeně na fenyklu

fotka Vepřová pečeně na fenyklu
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Vepřová pečeně na fenyklu:

300 g vepřové pečeně  |  sůl, pepř  |  stroužek česneku  |  špetka mletého fenyklu  | 1 menší cibule  | 1 lžíce oleje  |  kousek másla  | 250 ml mléka  |  sušená petrželka  | 50 g žampiónů

Postup přípravy receptu Vepřová pečeně na fenyklu:

Vepřové maso nakrájíme na plátky. Osolíme a opepříme. Potřeme česnekem a posypeme fenyklem. Takto připravené maso uložíme na 2 - 3 hodiny do chladničky. Cibuli nakrájíme nadrobno. V pánvi rozpustíme olej s máslem a maso v něm z obou stran opečeme, přidáme cibuli a osmahneme. Zalijeme mlékem a dusíme doměkka. Měkké maso vyjmeme, do omáčky přisypeme petrželku, a nakrájené žampióny. Necháme krátce povařit. Maso servírujeme přelité omáčkou s tenkým plátkem broskve.


Fotky receptu Vepřová pečeně na fenyklu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřová pečeně na fenyklu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !