Použité suroviny receptu Vepřové na bramboráčcích:
300 g vepřového masa
| 2 malé cibule
| 1 lžíce hladké mouky
| 2 lžíce oleje
| kečup, worcester
| sůl, pepř
| křen
| 4 mražené bramboráčky
Postup přípravy receptu Vepřové na bramboráčcích:
Panenskou svíčkovou nebo libovolné vepřové maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a necháme odležet. Oloupanou cibuli nakrájíme na tenké plátky. Maso posypeme hladkou moukou a opečeme na oleji. Potom přidáme nekrájenou cibuli a papriku. Když cibule zesklovatí, podlijeme vše trochou vody nebo vývaru a necháme dusit. Měkké maso dochutíme kečupem a worcesterem. Maso můžeme pokládat na usmažené bramboráčky. Nakonec dozdobíme kopečkem strouhaného křenu.
Fotky receptu Vepřové na bramboráčcích:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!