Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 25.02. 2025
Dnes má svátek Liliana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Fazole po čínsku

Fazole po čínsku
1. 03. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Fazole po čínsku: Vepřové maso nakrájíme na nudličky a škrobovou omáčku smícháme s vodou. Potom promícháme maso s vejcem, namočeným škrobem, pepřem a solí. Do rozehřátého oleje vložíme maso a po chvilce opékání přidáme ... …více»

Fazolový perkelt

Fazolový perkelt
1. 03. 2008 Vepřové maso ++++++++++
Příprava receptu Fazolový perkelt: Propláchnuté a předem namočené fazole zalijeme vodou tak, aby byly potopené. Uvaříme je téměř doměkka, scedíme a vývar odložíme. Maso nakrájíme na kostky. Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli, zasypeme ... …více»

Bílá očka ve slaninovém župánku

Bílá očka ve slaninovém župánku
1. 03. 2008 Vepřové maso ++++++____
Příprava receptu Bílá očka ve slaninovém župánku: Anglickou slaninu a vepřovou kýtu nakrájíme na proužky, nivu na kostičky. Dáme proužek slaniny, na ní proužek masa a navrch kostičku nivy. Zabalíme a vznikne šnek, který napichujeme na špízovou jehl . ... …více»

Zapečené plněné vepřové maso

Zapečené plněné vepřové maso
1. 03. 2008 Vepřové maso +++++++-__
Příprava receptu Zapečené plněné vepřové maso: Nejprve si uděláme šťávu na podlévání masa - Na zpěněnou cibulku dáme hladkou mouku a uděláme řidší jíšku. Potom přidáme rajčatový protlak a povaříme 5 minut. Vepřové maso nakrájíme na plátky, ... ... …více»

Bača

Bača
1. 03. 2008 Vepřové maso +++++++___
Příprava receptu Bača: Kotlety naklepeme z obou stran. Osolíme, opepříme, pokapeme sojovou omáčkou a zprudka osmahneme na rozpáleném oleji. Potom je potřeme utřeným česnekem. Dáme do zapékací mísky, zalijeme šťávou, na . ... …více»
 

Dětvianský řízek

Dětvianský řízek
1. 03. 2008 Vepřové maso +++++++___
Příprava receptu Dětvianský řízek : Vepřové řízky naklepeme, osolíme a okraje nařízneme. Řízky natřeme hořčicí, položíme na ně plátky šunky a sýra, přeložíme na půl, spojíme párátkem, lehce obalíme v mouce a osmažíme na rozpáleném ole . ... …více»

Hradčanská kýta

Hradčanská kýta
1. 03. 2008 Vepřové maso ++++______
Příprava receptu Hradčanská kýta : Kýtu nakrájíme na nudličky a osmahneme na rozpáleném oleji. Přidáme nakrájenou cibulku na půlkolečka, sůl, pepř a zakápneme vorčestrem. Zvlášť na jiné pánvi orestujeme žampiony nakrájené na plátk . ... …více»

Špagety s ananasovou omáčkou a vepřovým masem

Špagety s ananasovou omáčkou a vepřovým masem
1. 03. 2008 Vepřové maso ++++______
Příprava receptu Špagety s ananasovou omáčkou a vepřovým masem: Vepřovou plec očistíme, odblaníme a nakrájíme na kousky. Do hrnce nalijeme olej a orestujeme v něm maso spolu s kořením. Poté přidáme na půlkolečka nakrájený pórek částečně podusíme a přidáme lečo, an ... …více»

Kapustové závitky s masovou směsí

Kapustové závitky s masovou směsí
1. 03. 2008 Vepřové maso +++-______
Příprava receptu Kapustové závitky s masovou směsí: Kapustu uvaříme v osolené vodě do poloměkka, necháme okapat a rozebereme na listy. Mezitím připravíme masovou směs: Na másle zpěníme jemně nasekanou cibulku, přidáme kostičky dušeného masa a klobásy, ... …více»

Vepřové maso v kapustě

Vepřové maso v kapustě
1. 03. 2008 Vepřové maso ++++______
Příprava receptu Vepřové maso v kapustě: Maso nakrájíme na kostky a osmahneme na oleji. Osolíme, opepříme, pokmínutjeme, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek, promícháme a opékáme. Pak podlijeme horkou vodou a dusíme téměř ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !