![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
1. 03. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Fazole po čínsku: Vepřové maso nakrájíme na nudličky a škrobovou omáčku smícháme s vodou. Potom promícháme maso s vejcem, namočeným škrobem, pepřem a solí. Do rozehřátého oleje vložíme maso a po chvilce opékání přidáme ... …více»
|
![]() |
1. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Fazolový perkelt: Propláchnuté a předem namočené fazole zalijeme vodou tak, aby byly potopené. Uvaříme je téměř doměkka, scedíme a vývar odložíme. Maso nakrájíme na kostky. Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli, zasypeme ... …více»
|
![]() |
1. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bílá očka ve slaninovém župánku: Anglickou slaninu a vepřovou kýtu nakrájíme na proužky, nivu na kostičky. Dáme proužek slaniny, na ní proužek masa a navrch kostičku nivy. Zabalíme a vznikne šnek, který napichujeme na špízovou jehl . ... …více»
|
![]() |
1. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené plněné vepřové maso: Nejprve si uděláme šťávu na podlévání masa - Na zpěněnou cibulku dáme hladkou mouku a uděláme řidší jíšku. Potom přidáme rajčatový protlak a povaříme 5 minut. Vepřové maso nakrájíme na plátky, ... ... …více»
|
![]() |
1. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bača: Kotlety naklepeme z obou stran. Osolíme, opepříme, pokapeme sojovou omáčkou a zprudka osmahneme na rozpáleném oleji. Potom je potřeme utřeným česnekem.
Dáme do zapékací mísky, zalijeme šťávou, na . ... …více»
|
![]() |
1. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dětvianský řízek : Vepřové řízky naklepeme, osolíme a okraje nařízneme. Řízky natřeme hořčicí, položíme na ně plátky šunky a sýra, přeložíme na půl, spojíme párátkem, lehce obalíme v mouce a osmažíme na rozpáleném ole . ... …více»
|
![]() |
1. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hradčanská kýta : Kýtu nakrájíme na nudličky a osmahneme na rozpáleném oleji. Přidáme nakrájenou cibulku na půlkolečka, sůl, pepř a zakápneme vorčestrem. Zvlášť na jiné pánvi orestujeme žampiony nakrájené na plátk . ... …více»
|
![]() |
1. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špagety s ananasovou omáčkou a vepřovým masem: Vepřovou plec očistíme, odblaníme a nakrájíme na kousky. Do hrnce nalijeme olej a orestujeme v něm maso spolu s kořením. Poté přidáme na půlkolečka nakrájený pórek částečně podusíme a přidáme lečo, an ... …více»
|
![]() |
1. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapustové závitky s masovou směsí: Kapustu uvaříme v osolené vodě do poloměkka, necháme okapat a rozebereme na listy. Mezitím připravíme masovou směs: Na másle zpěníme jemně nasekanou cibulku, přidáme kostičky dušeného masa a klobásy, ... …více»
|
![]() |
1. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové maso v kapustě: Maso nakrájíme na kostky a osmahneme na oleji. Osolíme, opepříme, pokmínutjeme, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek, promícháme a opékáme. Pak podlijeme horkou vodou a dusíme téměř ... …více»
|