![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
3. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety na kari v hořčičném kabátku: Kotlety naklepeme, osolíme, necháme odležet v chladu 3 hodiny. Odležené maso posyme kari, potřeme hořčicí. Obalíme plátky masa v mouce a opečeme na rozpáleném oleji. Když je maso měkké, vyndáme .. ... …více»
|
![]() |
3. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové řízky na pivu: Zeleninu očistíme a nakrájíme nadrobno. Maso naporcujeme na plátky, mírně osolíme a zprudka opečeme na oleji, přidáme kmín, zeleninu, zalijeme pivem a dusíme doměkka. Maso vyjmeme a zeleninu ... ... …více»
|
![]() |
2. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Nedělní vepřová pečeně: Maso nakrájíme na plátky silné asi 1 cm tak, aby drželo pohromadě (Nedokrojíme ho až do konce). Poté jej ze všech stran i v zářezech osolíme a okořeníme. Do každého zářezu vetřeme 1 lžičku hořčice a k ... …více»
|
![]() |
2. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Balkánské řízky s pórem: Pórek nakrájíme na kolečka, cibuli a česnek na tenké proužky. Maso naklepeme, osolíme, opepříme, osmažíme a uložíme v teple. Osmahneme pórek a cibuli dozlatova, přidáme sůl, česnek, petrželku, koření ... …více»
|
![]() |
2. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pekingské vepřové maso: Smícháme Glutasol, kukuřičný škrob a špetku soli. Přidáme vepřové maso a necháme je 15 minut stát. Ve woku rozehřejeme olej a vepřové maso fritujeme 3 minuty. Vyjmeme je a necháme okapat. Olej uschová ... …více»
|
![]() |
2. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Křupavé závitky v rýžovém papíře: Nejdříve namočíme houby na 1/2 hod. do teplé vody, až zvětší 3x svůj objem a jsou měkké.
Maso pomeleme, cibuli nakrájíme na jemno, skleňené nudle namočíme a pokrájíme na kousky, zelí pokrájíme na je ... …více»
|
![]() |
2. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špagety ragutáty : Na rozpáleném oleji zesklovatíme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na kostičky (1,5 x 1,5 cm) nakrájené maso a orestujeme.
Poté přidáme obsah sklenice sterilované zeleniny a nakrájíme ji. Můžeme ... …více»
|
![]() |
1. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Medailonky v bramborovém župánku: Hořčici rozšleháme s olivovým olejem, přidáme nadrobno nasekanou bazalku a chilli papričku a dobře rozmícháme. Maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na plátky silné asi 5 mm. Lehce naklepeme a vložíme ... …více»
|
![]() |
1. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řízky No nazdar: Maso naklepeme, okořeníme drceným kmínem, lehce poprášíme moukou a krátce osmahneme. Pak dáme do pekáčku maso, Poličan a zalijeme šlehačkou, ve které jsme rozmíchali rum a sójovou omáčku. Nakonec posy ... …více»
|
![]() |
1. 03. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hrachovec: Propláchnutý a předem namočený hrách zalijeme vodou tak, aby byl potopený, a uvaříme ho doměkka. Krupky propláchneme vodou, doplníme dvojnásobným množstvím vody a také je uvaříme doměkka. Nakrájenou c ... …více»
|