![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
28. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové s mrkví a slaninou: Maso opláchneme, prošpikujeme angl. slaninou a okurkou, osolíme, opepříme a orestujeme na oleji, potom podlejeme trochou horké vody přidáme půl kostky masoxu a dusíme pod pokličkou doměkka. Postrouhám ... …více»
|
![]() |
28. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Chatařská sekaná: Maso umeleme, vmícháme šlehačku a vegetu, dobře umícháme a necháme 24 hod odležet v lednici. Na druhý den uděláme z masa dvě malé šišky a dáme na vymazaný pekáč, posypeme kmínem a pečeme ... ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řízek po kovářsku: Připravíme si marinovanou cibuli. Oloupeme ji, nakrájíme na kolečka a naložíme do světlého piva. Marinujeme.
Nakrájené maso naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Na jednu polovinu masa dá ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Maďarský vepřový guláš: Cibuli a česnek očistíme. Cibuli nakrájíme na kostičky a česnek prolisujeme. Vepřové maso podle potřeby očistíme, zbavíme přebytečného tuku a nakrájíme na kostičky.
V papiňáku rozehřejeme sádlo, al ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové pikantní řízky: Krkovici omyjeme, osušíme a naklepeme. Pak je tence potřeme hořčicí, obalíme v mouce smíchané s mletou paprikou a necháme nejlépe na roštu zaschnout.
Cibule oloupeme a jemně nasekáme, slaninu n ... ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Polovnická mísa: Česnek oloupeme společně s cibulí. Nakrájíme ho na plátky, cibuli na proužky.
Na dno pekáčku dáme plátky anglické slaniny, na to navrstvíme naklepané, osolené, opepřené a sladkou paprikou posyp ... ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Havířská bramborová placka: Vepřovou kýtu omyjeme, osušíme a nakrájíme na nudličky. Větší cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky.
Na oleji zpěníme cibuli, přidáme nakrájené maso a orestujeme ze všech stran. Podlijeme v ... ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové kotlety v sýrovém župánku: Nivu vidličkou rozmačkáme a pak ji smícháme s máslem. Přilijeme smetanu a vymícháme do kašičky. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, citronovou šťávu, pepř, sójovou a worchestrovou omáčku. Vše dobře p ... ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rychlá čína za 15 minut: Maso a papriky nakrájíme na nudličky. Do misky dáme vejce, solamyl a trošku vody (asi lžíci), rozmícháme a ponoříme do směsi maso a necháme chvilku ponořené. Zatím si připravíme přílohu běžným ... ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové řízky s marmeládou a hořčicí : Plátky mírně naklepeme, osolíme, opepříme pokapeme worcestrem, potřeme marmeládou a hořčicí. Necháme odležet 4-5 hodin. Na rozpáleném oleji plátky masa opečeme tak, aby se marmeláda nepřipálila. .. ... …více»
|