![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
29. 02. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Čína z plecka: Maso nakrájíme na nudličky, česnek oloupeme a nakrájíme na plátky, přidáme oloupanou cibuli na kolečka. Takto připravené suroviny zalijeme sójovou omáčkou a olejem, necháme 1 hodinu uležet.
Zatím s ... …více»
|
![]() |
29. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažená vepřová kýta se sýrem: Plátky vepřové kýty omyjeme, naklepeme, nařízneme okraje a osolíme.
V misce si rozšleháme vejce s nastrouhaným tvrdým sýrem a přidáme bílé víno. Do této směsi dáme vepřové řízky.
Nakonec říz ... ... …více»
|
![]() |
29. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové v alsaském zelí: Plátky masa omyjeme, okraje nařízneme a maso lehce naklepeme. Poté kotlety osolíme, opepříme, posypeme kmínem a obalíme v hladké mouce. Na pánev nalijeme olej a kotlety z obou stran krátce opečeme ... ... …více»
|
![]() |
29. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Alpské vepřové plátky: Maso naklepeme, osolíme, položíme na každý kousek plátek anglické slaniny a šunkového salámu, lžíci sterilovaného leča, vše zasypeme strouhaným sýrem a zalijeme sladkou smetanou. Pečeme v troubě. ... ... …více»
|
![]() |
29. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová kýta na brokolicové polévce: Maso nakrájíme na plátky a obalíme v polévce, vajíčku, strouhance. Zprudka opečeme a dáme do vymazaného pekáče a vsypeme obě moravanky. Pečeme přikryté třicet minut a podáváme s americkými brambory. . ... …více»
|
![]() |
29. 02. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vlašimský řízek: Bůček bez kosti a kůže umeleme, osolíme, přidáme strouhanou nivu, vejce, zalijeme mlékem a rozmícháme. Směs vložíme do mísy a necháme několik hodin v chladničce. Poté lžící nabereme porci, na pomoučen ... …více»
|
![]() |
29. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Slezský bigoš: Maso pokrájíme na kostky, osolíme, opepříme a vhodíme do rozehřátého sádla. Opečeme, přidáme na drobno nakrájenou cibuli, na kostičky nakrájenou slaninu a na větší kostky nakrájený salám, přidáme na s ... …více»
|
![]() |
29. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Žraločí ploutve z vepřového masa : Maso nakrájíme na menší plátky, cibuli na prstýnky. Do mísy vyklepneme žloutek, přidáme škrob, sůl, pepř, worcester, víno a lžíci oleje. Vše dobře promícháme a plátky masa ve směsi namočíme alespoň na ... …více»
|
![]() |
29. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kyperská afelia: Maso nakrájíme na malé kostky, vložíme do mísy, zalijeme červeným vínem, okořeníme, osolíme a promícháme. Přikryjeme a vložíme do chladničky. Necháme několik hodin odležet. Před přípravou maso vyjmeme ... …více»
|
![]() |
29. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové řízky poprášené moukou na kmíně: Řízky naklepeme, osolíme, zaprášíme moukou a kmínem. Na rozpáleném sádle opékáme řízky po obou stranách doměkka. Maso přendáme na teplý talíř, šťávu zalijeme trochou vody, stáhneme z ohně. Podáváme s ... …více»
|