Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 25.02. 2025
Dnes má svátek Liliana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kotlety s fazolovou směsí

Kotlety s fazolovou směsí
5. 03. 2008 Vepřové maso ++++++____
Příprava receptu Kotlety s fazolovou směsí: Oloupanou cibuli a papriku zbavenou semínek si nakrájíme na stejně velké kostky a orestujeme na rozpáleném oleji. Přidáme oloupaný a na plátky nakrájený česnek. Přisypeme fazole i s nálevem. Směs zamí ... …více»

Zlaté vepřové kousky

Zlaté vepřové kousky
5. 03. 2008 Vepřové maso +++++++-__
Příprava receptu Zlaté vepřové kousky: Ze všech ingrediencí uděláme těstíčko do kterého naložíme (nejlépe 2dny) maso. Rozpálíme pánev s tukem a kousky masa vytahujeme a klademe na pánev. Opékáme na mírnějším ohni do zlaté barvy. ... ... …více»

Pikantní výpečky

Pikantní výpečky
5. 03. 2008 Vepřové maso ++++++++__
Příprava receptu Pikantní výpečky: Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme na kostičky nakrájenou papriku a na kostičky nakrájený bůček, posypeme kmínem, grilovacím kořením a osolíme. Po 30 minutách dušení bůčku přidáme zelí a ... …více»

Zapékané brambory s vepřovým masem, paprikou a ementálem

Zapékané brambory s vepřovým masem, paprikou a ementálem
5. 03. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapékané brambory s vepřovým masem, paprikou a ementálem: Brambory omyjeme, oloupeme a nakrájíme. Zahřejeme mléko, osolíme, opepříme, přidáme kajenský pepř a brambory v něm vaříme 5 minut. Vyjmeme a dáme stranou. Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na tenké pl ... …více»

Tvarohový nákyp s brokolicí a uzeným

Tvarohový nákyp s brokolicí a uzeným
4. 03. 2008 Vepřové maso +++++-____
Příprava receptu Tvarohový nákyp s brokolicí a uzeným: Do mísy dáme tvaroh, přidáme hladkou mouku, kysanou smetanu, čtyři žloutky, najemno nastrouhaný ementál a koňak (nemusí být). Vše důkladně vymícháme na hladké těsto. Pórek nakrájíme na tenké plátky, p ... …více»
 

Vepřový steak na víně s mandlemi

Vepřový steak na víně s mandlemi
4. 03. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřový steak na víně s mandlemi : Na rozehřáté pánvi opékáme středně silný vepřový steak s kostí. Steak máme nasolený, opepřený, libovolně nakořeněný a načesnekovaný. Během opékání podlijeme nejlépe červeným vínem a přidáme pár madlí. ... …více»

Jarní nádivka s bylinkami

Jarní nádivka s bylinkami
4. 03. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jarní nádivka s bylinkami: Veku nakrájíme na kostičky, zalijeme mlékem, v němž jsme rozšlehali žloutky a necháme chvíli rozležet. Vepřové maso uvaříme zvlášť, zároveň vaříme i uzené maso a po vychladnutí jej nakrájíme nadrobno. ... …více»

Vepřové kotlety po francouzsku

Vepřové kotlety po francouzsku
4. 03. 2008 Vepřové maso +++++++___
Příprava receptu Vepřové kotlety po francouzsku: Maso naklepeme, osolíme a opepříme. Zprudka osmahneme na rozpáleném oleji. Naskládáme do pekáčku. Pokapeme kečupem, zakryjeme vrstvou nakrájené cibule na kolečka, na to dáme vrstvu strouhaného sýr .. ... …více»

Studentský rybníček

Studentský rybníček
4. 03. 2008 Vepřové maso ++++++____
Příprava receptu Studentský rybníček: Usmažíme vejce. Upečeme vepřové plátky. Hrách scedíme. Bramborovou kaši připravíme dle návodu na obalu. Okořeníme solí a pepřem. Servírujeme tak, že položíme vejce na bramborovou kaši a dookola nasype ... …více»

Vepřové maso s kroupami

Vepřové maso s kroupami
4. 03. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové maso s kroupami: Kroupy propláchneme, zalijeme horkou vodou, aby byly celé potopené, a za občasného zamíchání je uvaříme doměkka. Nakrájenou slaninu a cibuli osmahneme, přidáme na kostky nakrájené maso, osolíme, opepř ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !