![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
4. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové nudličky s klíčky: Maso očistíme, omyjeme a nakrájíme na nudličky. Chilli papričky opláchneme, rozkrojíme, zbavíme semínek a nasekáme nadrobno. Jarní cibulku očistíme a nakrájíme šikmo na menší špalíčky. Česnek ... ... …více»
|
![]() |
4. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Medailonky na česneku: Z vepřové panenky nakrájíme plátky silné asi 1/2 cm, naklepeme do šířky, osolíme, potřeme prolisovaným česnekem, poprášíme moukou a zprudka opečeme po obou stranách na oleji. Opečené přeložíme ... ... …více»
|
![]() |
4. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Frankfurtský závitek: Maso rozklepeme, jemně osolíme, opepříme a posypeme nastrouhanou nivou. Na každý plátek dáme půlku nožičky párku, zabalíme a obalíme v trojobalu. Zvolna smažíme ve vyšší vrstvě rozehřátého oleje. ... ... …více»
|
![]() |
3. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová panenka po stubicku: Sušené švestky vypeckujeme, naplníme kousky másla a vtlačíme je do panenek. Panenky osolíme a opékáme v pánvi na mírném ohni. Ze zbylých sušených švestek nakrájíme nudličky, namočíme je do bílého vína ... …více»
|
![]() |
3. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové řízky po dalmátsku: Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme lehce v mouce a prudce ópečeme po obou stranách na sádle. Když jsou všechny řízky opečeny, vyjmeme je, na sádlo po opékání nasypeme drobn ... …více»
|
![]() |
3. 03. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Sremský čevab v kastrole: Maso nakrájíme na kousky, cibuli na kolečka, papriky na nudličky, česnek nasekáme, omytou petrželku drobně nakrájíme, všechno osolíme, opepříme, opaprikujeme, promícháme a necháme 2 hodiny přikryté s ... …více»
|
![]() |
3. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zbojnický špíz: Maso nakrájíme na 1 cm silné čtverhranné kousky o straně 3-4 cm, cibuli na silnější kolečka. Vinný ocet trochu zředíme, svaříme s pepřem, bobkovým listem a nasekanou petrželkou. Touto marinádou zalije ... …více»
|
![]() |
3. 03. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Rizoto s vepřovým masem: Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso a osmahneme. Doplníme nakrájenou paprikou, oloupanými nakrájenými rajčaty, osolíme, opeříme a chvíli podusíme. Vmícháme plátky žamp ... …více»
|
![]() |
3. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové plátky v troubě: Maso naklepeme, nařízneme po stranách, aby se nekroutilo, obalíme v mouce s paprikou. Na oleji rychle orestujeme. Cibuli nakrájíme a necháme zesklovatět a dáme do pekáčku. Na ni dáme orestované ... ... …více»
|
![]() |
3. 03. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Gratinované řízky: Maso nakrájíme na malé plátky, které osmahneme na oleji a vložíme do pekáčku nebo zapékací misky. Z másla, mouky, smetany a mléka připravíme bešamel, do něj vmícháme polovinu nastrouhaného sýra a žlou ... …více»
|