![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
22. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bifteky na smetanové omáčce: Kotlety osolíme, opepříme, zprudka opečeme z obou stran na rozpáleném oleji, mírně podlijeme, zakapeme pár kapkami worcesteru a maggi dle chuti. Dusíme asi 15 minut do změknutí, podle potřeby mírně po ... …více»
|
![]() |
22. 02. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Honzovo masíčko: Vepřové (může být plec, kýta nebo panenka) nakrájíme na nudličky a cibuli na kolečka. Dáme na olej, osmahneme a pod pokličkou dusíme. Přidáme sůl, pepř a kari. Když je maso hotové, odstavíme, přidáme ... …více»
|
![]() |
22. 02. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřová pečínka v mléce: Maso osolte, posypte kmínem a vložte do pekáče nebo velkého hrnce s poklicí. Přisypte kolečka cibule, podlijte mlékem a přikryté duste do poloměkka; trvá to zhruba tři čtvrtě hodiny. Předehřejte troub ... …více»
|
![]() |
22. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Přerovský řízek: Bůček pomeleme na jemno, sýr nastrouháme, přidáme sůl a pepř. Vše dobře promícháme a necháme 1 hodinu v chladu. Tvoříme oválné řízky, které obalíme jako řízek a smažíme. Příloha bramborová kaše nebo h ... …více»
|
![]() |
22. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové kotlety po uhersku: Z vepřových kotlet odsekneme výčnělky obratlových kostí a část obratlových kostí, maso odřízneme od kosti alespoň do poloviny, kotlety naklepeme, po obvodu nařízneme, osolíme a opečeme po obou stranác ... …více»
|
![]() |
22. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Minutkový vepřový guláš: Odblaněnou vepřovou kýtu nakrájíme přes vlákna na hranolky, rychle ji osmahneme na oleji a másle, přidáme na tenké plátky nakrájenou cibuli a žampiony, na nudličky nakrájenou šunku a osmažíme je, až c ... …více»
|
![]() |
22. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové překvapení v alobalu : Z ananasového džusu, rumu, nastrouhaného česneku, nastrouhaného zázvoru, nastrouhaného muškátového oříšku, bílého pepře a soli připravíme marinádu, do které vložíme jemně naklepané kotlety a necháme p ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jižanské kotlety: Cibuli oloupeme a nakrájíme nahrubo. Rajčata z plechovky vyndáme a překrájíme na kousky. Papriky zbavíme semen a pokrájíme na proužky. Maso naklepeme, z obou stran posolíme a opepříme. Mouku smícháme ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová kýta v mléce: Omyté a osušené maso ze všech stran osolíme a opepříme. Na pánvi rozehřejeme trochu oleje a maso ze všech stran prudce opečeme. Pak je přendáme do zapékací misky nebo menšího pekáčku a přidáme neoloup ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečené kotlety na hlávkovém zelí a mrkvi : Na dno pekáčku dáme nakrájenou mrkev, zelí, cibulku a česnek. Promícháme a osolíme. Na zeleninu naklademe naklepané, osolené a opepřené kotlety. Brambory dobře omyjeme a se slupkou je nakrájíme ... ... …více»
|