![]() |
20. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Janovské rizoto: Vepřovou plec hrubě umeleme nebo posekáme, opečeme, osolíme, přidáme koření a stříkneme trochou vývaru. Dusíme 15 minut. Vydusíme maso do tuku a orestujeme společně s rýží. Přidáme polovinu pokrájenýc ... …více»
|
![]() |
20. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové maso ve vaječné omáčce: Omyté a osušené plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a na rozpáleném oleji osmahneme. Z másla a mouky umícháme světlou jíšku, do ní důkladně vmícháme mléko a krátce povaříme. Do chladnoucí omáčky ... …více»
|
![]() |
20. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové řízky se smetanou: Omyté, osušené plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v rozšlehaných vejcích a strouhance - obalení ještě jednou zopakujeme a strouhanku dobře přitiskneme k masu. Pak řízky osmažíme ... ... …více»
|
![]() |
20. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové kapsy : Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Šunku a žampiony nakrájíme nadrobno, osmahneme na oleji, přidáme hrášek a nakonec vmícháme vejce. Upravíme dohusta. Osolíme, opepříme a podl ... …více»
|
![]() |
20. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové panenky s mandlemi: Panenky odblaníme, rozkrojíme na půlky a proložíme slanými mandlemi. Obalíme v koření na steaky a zakapeme olejem. Nastrouhaný sýr smícháme se zakysanou smetanou a lžičkou kečupu. Maso zprudka nasucho ... …více»
|
![]() |
20. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Severočeské klobásy: Veškeré maso pečlivě zbavíme všech blan a šlach. Libové maso z kýty a plece i tučné z bůčku, krkovičky či ramínka bez kosti nakrájíme na zhruba 5 cm velké kostky. Pak obě masa odděleně umeleme přes sí ... …více»
|
![]() |
20. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vinné klobásy: Křehké libové maso z kýty, plecka a tučné z bůčku pečlivě zbavíme všech blan a šlach. Libové maso rozemeleme 2x na strojku na maso, tučné rozemeleme jednou. Tvrdé žemle vložíme do větší nádoby již roz ... …více»
|
![]() |
19. 02. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové kotlety s hermelínem : Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Hermelín nakrájíme na plátky. Vepřové maso naklepeme, osolíme a opepříme. Na maso poklademe plátky slaniny a Hermelínu, opatrně zatočíme a spíchneme párátkem. Zab ... …více»
|
![]() |
19. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové kotlety na žampionech: Kotlety naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme a opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji. Kotlety přeložíme na teplé talíře, do oleje přidáme na plátky nakrájené žampiony, osmahneme je, z ... …více»
|
![]() |
19. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové špalky : Plecko nakrájíme na plátky, které lehce naklepeme, osolíme, potřeme hořčicí a na každý plátek položíme kousek párku, plátek sýra a polovinu vejce uvařeného navtrdo. Plátky zavineme, spíchneme párátkem ... …více»
|