![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
23. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové kotlety zapečené se sýrem a cibulí : Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme. Vložíme do zapékací misky vymazané olejem. Poklademe na silnější kolečka nakrájenou cibulku, strouhaný sýr. Posypeme paprikou. Podlijeme vodou, po okrajích ... ... …více»
|
![]() |
23. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové měšce plněné zelím a klobásou : Řízky naklepeme, osolíme, opepříme, doprostřed vložíme zelí a 1/2 klobásky. Měšce spíchneme párátkem. Na rozpáleném oleji zpěníme cibulku, měšce ze všech stran orestujeme doměkka. Příloha - rýže . ... …více»
|
![]() |
23. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové maso s čínským zelím : Nakrájené maso na kostičky osolíme a opepříme. Necháme chvilku uležet. Potom maso a zelí nakrájené na nudličky orestujeme na rozpáleném oleji. Přilejeme trochu vody a dusíme do změknutí. Posypeme .. ... …více»
|
![]() |
23. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečená krkovička ve smetaně : Maso nařízneme po stranách a naklepeme. Brambory oloupeme, umyjeme a nakrájíme na kolečka. Do pekáčku vyskládáme brambory, aby nebyla nikde mezera. Osolíme. Na brambory položíme naklepané osolené ... ... …více»
|
![]() |
23. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hustopečský kotouč: Vykostěný bůček nakrájíme na plátky, rozklepeme, osolíme, vložíme klobásu, zatočíme a upevníme párátkem. Kotouč potřeme lisovaným česnekem a posypeme kmínem. Na tuku zpěníme nakrájenou cibuli, vložíme ... …více»
|
![]() |
23. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hessova remoska: Vepřové maso nakrájíme na úhledné malé kousky a prudce orestujeme na oleji v remoskové míse, přidáme papriky zbavené jádřinců a nakrájené na proužky, oloupané a nakrájené baklažány nebo cukýny, rajčat ... …více»
|
![]() |
23. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Debrecínské maso: Cibuli a slaninu nakrájíme na kousky, maso nakrájíme na plátky. Slaninu rozškvaříme, vložíme cibuli a maso, přidáme utřený česnek a koření, poprášíme moukou a prudce osmahneme. Přidáme nakrájený párek ... …více»
|
![]() |
23. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Maso z Bombaje: Maso nakrájíme na kousky a 3 hodiny marinujeme ve směsi z oleje, koření, mouky a soli. Potom je postavíme na oheň a pražíme asi 10 minut (maso i nálev), poté přidáme umletou cibuli a rajčata. Po chvil ... …více»
|
![]() |
22. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety s medovou marinádou: Cibuli nastrouháme najemno a smícháme s vinným octem, olejem, medem, solí a pálivou paprikou. Směsí potřeme lehce naklepané a po stranách naklepané kotlety. Necháme odležet v chladu. Opékáme na pánvi ... …více»
|
![]() |
22. 02. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Terinka z vepřového masa: K podávání: brusinky podušené na červeném víně s cukrem.
Připravte rosol: nožičku a kůži hodinu a půl povařte v osolené vodě s pepřem, sceďte, nechte vychladnout a pak seberte tuk.
Krkovici a ját ... …více»
|