Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 24.02. 2025
Dnes má svátek Matěj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové kotlety zapečené se sýrem a cibulí

Vepřové kotlety zapečené se sýrem a cibulí
23. 02. 2008 Vepřové maso ++++++-___
Příprava receptu Vepřové kotlety zapečené se sýrem a cibulí : Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme. Vložíme do zapékací misky vymazané olejem. Poklademe na silnější kolečka nakrájenou cibulku, strouhaný sýr. Posypeme paprikou. Podlijeme vodou, po okrajích ... ... …více»

Vepřové měšce plněné zelím a klobásou

Vepřové měšce plněné zelím a klobásou
23. 02. 2008 Vepřové maso +++++++++-
Příprava receptu Vepřové měšce plněné zelím a klobásou : Řízky naklepeme, osolíme, opepříme, doprostřed vložíme zelí a 1/2 klobásky. Měšce spíchneme párátkem. Na rozpáleném oleji zpěníme cibulku, měšce ze všech stran orestujeme doměkka. Příloha - rýže . ... …více»

Vepřové maso s čínským zelím

Vepřové maso s čínským zelím
23. 02. 2008 Vepřové maso ++++-_____
Příprava receptu Vepřové maso s čínským zelím : Nakrájené maso na kostičky osolíme a opepříme. Necháme chvilku uležet. Potom maso a zelí nakrájené na nudličky orestujeme na rozpáleném oleji. Přilejeme trochu vody a dusíme do změknutí. Posypeme .. ... …více»

Zapečená krkovička ve smetaně

Zapečená krkovička ve smetaně
23. 02. 2008 Vepřové maso ++++++-___
Příprava receptu Zapečená krkovička ve smetaně : Maso nařízneme po stranách a naklepeme. Brambory oloupeme, umyjeme a nakrájíme na kolečka. Do pekáčku vyskládáme brambory, aby nebyla nikde mezera. Osolíme. Na brambory položíme naklepané osolené ... ... …více»

Hustopečský kotouč

Hustopečský kotouč
23. 02. 2008 Vepřové maso ++++++++++
Příprava receptu Hustopečský kotouč: Vykostěný bůček nakrájíme na plátky, rozklepeme, osolíme, vložíme klobásu, zatočíme a upevníme párátkem. Kotouč potřeme lisovaným česnekem a posypeme kmínem. Na tuku zpěníme nakrájenou cibuli, vložíme ... …více»
 

Hessova remoska

Hessova remoska
23. 02. 2008 Vepřové maso ++________
Příprava receptu Hessova remoska: Vepřové maso nakrájíme na úhledné malé kousky a prudce orestujeme na oleji v remoskové míse, přidáme papriky zbavené jádřinců a nakrájené na proužky, oloupané a nakrájené baklažány nebo cukýny, rajčat ... …více»

Debrecínské maso

Debrecínské maso
23. 02. 2008 Vepřové maso ++++++++++
Příprava receptu Debrecínské maso: Cibuli a slaninu nakrájíme na kousky, maso nakrájíme na plátky. Slaninu rozškvaříme, vložíme cibuli a maso, přidáme utřený česnek a koření, poprášíme moukou a prudce osmahneme. Přidáme nakrájený párek ... …více»

Maso z Bombaje

Maso z Bombaje
23. 02. 2008 Vepřové maso ++++++++++
Příprava receptu Maso z Bombaje: Maso nakrájíme na kousky a 3 hodiny marinujeme ve směsi z oleje, koření, mouky a soli. Potom je postavíme na oheň a pražíme asi 10 minut (maso i nálev), poté přidáme umletou cibuli a rajčata. Po chvil ... …více»

Kotlety s medovou marinádou

Kotlety s medovou marinádou
22. 02. 2008 Vepřové maso +++-______
Příprava receptu Kotlety s medovou marinádou: Cibuli nastrouháme najemno a smícháme s vinným octem, olejem, medem, solí a pálivou paprikou. Směsí potřeme lehce naklepané a po stranách naklepané kotlety. Necháme odležet v chladu. Opékáme na pánvi ... …více»

Terinka z vepřového masa

Terinka z vepřového masa
22. 02. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Terinka z vepřového masa: K podávání: brusinky podušené na červeném víně s cukrem. Připravte rosol: nožičku a kůži hodinu a půl povařte v osolené vodě s pepřem, sceďte, nechte vychladnout a pak seberte tuk. Krkovici a ját ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !