![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
21. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové s nudlemi a žampionovou omáčkou: Rozehřejeme olej, vsypeme na růžičky rozebranou brokolici a smažíme asi 2 minuty. Poté přidáme maso, na nudličky nakrájenou jarní cibulku a na plátky pokrájené žampióny a krátce osmažíme. Pak zakapeme ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Maso na zelenině (pečené v alobalu): Vepřové plátky naklepeme, každý osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a pokapeme worcesterovou nebo sojovou omáčkou. Plátek masa položíme na větší kus alobalu, poklademe kolečky cibule, rajčat a kousky p ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Babiččiny kotlety: Kotlety naklepeme, osolíme, potřeme hořčicí a vydatně opepříme. Položíme na dno vymazaného pekáče. Poté na kotlety navrstvíme cibuli, tvrdý a měkký salám. Zapékáme. Když už jsou kotlety téměř hotové, ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kolínka s italskou omáčkou: Kolínka uvaříme, polijeme omáčkou a posypeme strouhaným sýrem a pokrájenou pažitkou. Omáčku připravíme takto: Maso pokrájíme na kousíčky a ohřejeme na oleji. Přidáme všechny pochutiny a podlijeme. Nec ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové maso na hermelínu: Kotlety naklepeme, po okrajích nařízneme. Z oleje a Marinády pepř a hořčice umícháme marinádu, do které maso na 2 hodiny naložíme. Z každé strany grilujeme asi 6-8 minut, během grilování potíráme mar ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Nedělní kotlety : Všechny suroviny v míse důkladně promícháme, vytvoříme marinádu, do které plátky kotlet naložíme na několik hodin. Ideálně přes noc. Potom kotlety vyjmeme a osmažíme na rozpáleném tuku doměkka. Máme-l ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Slovácká drkotina: Kůže (nebo nožičky) zalijeme vodou tak, aby byly potopené,
a s pepřem a novým kořením vaříme 1 hod. Potom přidáme maso
pokrájené na kostičky, jazyk, petržel, mrkev, celer a cibuli
a dále vaříme 25 ... …více»
|
![]() |
20. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řízek rožnovského uzenáře: Vepřovou kýtu nakrájíme na čtyři porce, naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme grilovacím kořením a opečeme na pánvi v rozpáleném oleji po obou stranách asi 3 minuty. Maso vyjmeme a uložíme do tepla. ... …více»
|
![]() |
20. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brambory s vepřovým masem na kmínu a bazalce : Na oleji osmahneme do zlatava nakrájenou cibulku. Přidáme na kostky nakrájené maso a kapii. Chvilku dusíme. Maso musí pustit trochu šťávy. Posypeme kmínem, přidáme dle chuti bazalku, osolíme ... ... …více»
|
![]() |
20. 02. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřový guláš s rajčaty: Maso omyjeme, nakrájíme na kostky a vložíme do mísy. Oloupeme česnek, utřeme ho se solí, smísíme s olejem a promícháme s masem. Necháme 10 minut rozležet. Cibuli necháme na lžíci másla zesklovatět. Př ... …více»
|