![]() |
17. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový džuveč: Maso nakrájíme na kousky, posypeme solí a čubricou, přidáme hrubě nakrájenou cibuli a česnek a upečeme v troubě. Před dopečením přidáme nakrájenou papriku, rajčata, popř. lilek (nebo malou cuketu), po ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové řízky zapečené s Moravankou : Řízky naklepeme, osolíme, opepříme. Obalíme ve strouhance a zprudka opečeme na rozpáleném oleji. Maso i s výpekem přelijeme do zapékací misky, nalijeme na něj Moravanku i s nálevem a pečeme 45 ... ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety s kuřecími játry : Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme, opaprikujeme a orestujeme na rozpáleném oleji. Přidáme na drobno nakrájenou cibulku a dusíme doměkka. Až budou kotlety měkké, vyndáme je a do výpeku přidám ... ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety žužu: Kotlety opláchneme, nakrájíme, naklepeme, z obou stran osolíme a přes noc naložíme do směsi, kterou připravíme takto: 3 vejce rozšleháme a přidáme všechny ingredience napsané v seznamu. Vložíme ... ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety na cibuli s jablky: Naklepané kotlety odřízneme částečně od kosti, osolíme, posypeme granulovanou cibulí, paprikou, pepřem a obalíme v mouce. Mouku dobře přitiskneme k masu. Na rozpáleném oleji opečeme kotlety z obou st ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené vepřové kotlety se sýrem a bramborami : Na pekáček nalijeme tenkou vrstvu oleje a pokračujeme ve vrstvení dalších surovin, vrstva syrových brambor nakrájených na kolečka, vrstva cibule rovněž nakrájené na kolečka. Na cibuli položíme osolené ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Španělský ptáček z bůčku : Plátky naklepeme. Každý plátek z jedné strany posypeme staročeským kořením, na tu stranu přidáme lžíci kysaného zelí, klobásku a stočíme. Spíchneme párátky. Osolíme, opepříme. Na oleji osmahneme ... ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pivovarské prkno pečení : Kachní prsa a vepřovou plec okořeněnou a potřenou česnekem upečeme obvyklým způsobem. Prsíčka před dopečením potřeme medem. Mezitím podle receptů připravíme oba druhy zelí. Klobásu nařízneme a opečeme ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šumavská roláda : Vepřovou plec rozřízneme na plát a rozklepeme do široka. Maso osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a vyložíme plátky slaniny. Mleté maso smícháme s pokrájnou cibulí na kostičky, osolíme, opepříme, přidá ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krkovice na grilu : Maso nakrájíme na 4 plátky, osolíme, posypeme grilovacím kořením a naložíme na 3 hodiny do oleje. Na dobře rozpáleném grilu maso opečeme po obou stranách. Před dohotovením ještě potřeme marinádou, aby ... …více»
|