![]() |
19. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Loupežnické kotlety : Cibuli oloupeme. Zeleninu a houby důkladně očistíme a pokrájíme na drobné kousky. Kotlety nařízneme, abychom maso částečně uvolnili od kosti. Mírně naklepeme, osolíme, opepříme a na rozpáleném oleji k ... …více»
|
![]() |
18. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové v pórku : Na části tuku zpěníme jemně krájenou cibuli, přidáme omyté a na stejnoměrné kostky krájené maso, osolíme a prudce za stálého míchání opečeme. Opečené maso podlijeme vařící vodou a dusíme. K poloměkému ... …více»
|
![]() |
18. 02. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové v zelenině : Na kostky krájené omyté vepřové maso osolíme a prudce opečeme na cibulce s částí tuku. Opečené maso podlijeme trochou vařící vody a dusíme. K poloměkkému masu přidáme na nudličky krájenou očištěnou mr ... …více»
|
![]() |
18. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vařené vepřové maso se solí: Omyté vepřové maso vložíme do vařící vody, osolíme a vaříme do měkka; pokud nepodáváme s jinými přílohami podléváme trochou vařícího vývaru z masa. ... .. ... …více»
|
![]() |
18. 02. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové řízky á la Louis : Řízky naklepeme, obalíme v mouce a zprudka opečeme po obou stranách na polovině másla a oleje. Potom je osolíme, opepříme, zalijeme vínem a necháme dusit doměkka. Můžeme přidat i sklenku koňaku. Rajč ... …více»
|
![]() |
18. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Buta maki - roláda z vepřového masa: Maso rozřízneme na velký plát, naklepeme, osolíme, poklademe ve vařící vodě spařenými listy špenátu a potřeme směsí najemno nastrouhaného zázvoru a cibule. Vejce rozšleháme, osolíme, smícháme s hráške ... …více»
|
![]() |
18. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové kotlety Lisabon: V misce smícháme cukr se solí a pepřem a vzniklou směsí důkladně potřeme kotlety po obou stranách. Potom kotlety obalíme v mouce a krátce opečeme na rozpáleném sádle. Kotlety přendáme na talíř a držím ... …více»
|
![]() |
18. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněné tlapky Žofka: Dva kusy vepřového plátku rozklepeme, osolíme, opepříme. Na oleji orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli, na nudličky nakrájená játra a šunku. Podusíme, zastříkneme worcestrovou omáčkou. Směs rozdělím ... …více»
|
![]() |
18. 02. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové žebírko v marinádě: Ve větší nádobě vymíchejte med, worcesterovou omáčku, hořčici, kečup a olej. Marinádu ochuťte prolisovaným česnekem, solí a pepřem. Maso omyjte a asi na 4 hodiny vložte do připravené marinády. ... ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapékané vepřové maso po finsku: Maso nakrájíme na kostky a osmahneme na lžičce oleje spolu s nakrájenou cibulí. Osolíme, podlijeme vodou a pod poklicí dusíme v troubě. Když je maso měkké, přidáme nové koření a uvařené brambory ... ... …více»
|