![]() |
16. 02. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jarní kotlety s bylinkami: Kotlety osolíme a naklepeme. Potom je prošpikujeme česnekem, nařízneme okraje a okořeníme. Dáme je na tuk do pekáčku. Podlijeme vodou, přikryjeme a pečeme doměkka. Před dopečením pekáč ... ... …více»
|
![]() |
15. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špagety na Moravance: V jednom hrnci standartně uvaříme špagety al-dente.
V druhém pak na cibulce osmažíme maso, pokrájené na kostičky, přidáme koření dle chuti a Moravanku, celé pak zavřeme do papiňáku ... ... …více»
|
![]() |
15. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jarní kotlety s bylinkami: Kotlety osolíme a naklepeme. Potom je prošpikujeme česnekem, nařízneme okraje a okořeníme. Dáme je na tuk do pekáčku, podlijeme vodou, přikryjeme. Pečeme doměkka.
Před koncem ... ... …více»
|
![]() |
15. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bůčková kniha: Bůček nařežeme podélně (po kosti) asi na 1/2 až 3/4 cm silné listy. Každý řez prosolíme troškou soli, stejně tak troškou mletého pepře a zasypeme troškou rozsekaného česneku. Dle chuti přes jeden list ... …více»
|
![]() |
15. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bolavá kolena: Kolena lehce osolíme (nepřehánět, bujón je slaný), opepříme, namažeme hořčicí smíchanou s medem. Do kameninové nádoby (nemusí být, ale je v ní chutnější) rozložíme polovinu mrkve a houby nakrájené na ... …více»
|
![]() |
15. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Barevný kopec: Maso a játra nakrájíme na nudličky, slaninu, salám, papriku a cibuli, na 1/2 cm proužky, čerstvé žampiony na plátky. Plecko osolíme, opepříme, zakápneme sojovou omáčkou a worcesterem a dáme, ... ... …více»
|
![]() |
15. 02. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Cikánské kotlety: Kotlety naklepeme, posolíme, posypeme chilli a naskládáme vedle sebe do olejem vymazaného pekáčku. Cibuli a česnek nakrájíme na proužky a navrstvíme na kotlety. Přikryjeme nakrájenou slaninou, trochu ... …více»
|
![]() |
15. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněný vepřový řízek: Cibuli, petrželku a houby nadrobno posekáme a podusíme na troše oleje. Ochutíme solí, vegetou a pepřem. Zaprášíme hladkou moukou, vmícháme rajčatový protlak, 2 lžíce smetany a žloutek. Vaříme, aby vzn ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové kapsy s houbami: Řízky po obvodu nařízneme a natenko vyklepeme, osolíme a opaprikujeme. Rozdělíme na ně houbovou směs, kterou přehnutím masa do poloviny zakryjeme, okraje spíchneme kovovými jehlami, nebo ... ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Chřestové paštičky s kaparovou omáčkou: 1. Troubu předehřejeme na 160 °C. Chřest omyjeme, spodní třetinu výhonků oloupeme, odstraníme dřevité konce. Výhonky nakrájíme na špalíčky a vaříme v osolené vodě 10 min. Chřest vyjmeme, propláchneme ... …více»
|