Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 23.02. 2025
Dnes má svátek Svatopluk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřoví ptáčci se zelím

Vepřoví ptáčci se zelím
1. 02. 2008 Vepřové maso +++++++___
Příprava receptu Vepřoví ptáčci se zelím: Plátky naklepeme, osolíme, opepříme a doprostřed dáme trochu opláchlého zelí. Zabalíme do masa a dáme do malého pekáčku vedle sebe. Podlijeme a dáme opéct. Po upečení vyjmeme ptáčky a z výpeku a hlad ... …více»

Vepřový brněnský řízek

Vepřový brněnský řízek
1. 02. 2008 Vepřové maso ++________
Příprava receptu Vepřový brněnský řízek: Vajíčka usmažíme na tuku se šunkou a hráškem, směs osolíme. Kýtu nakrájíme přes vlákno na větší tenké plátky, rozklepeme je, osolíme a naplníme směsí vajec. Pečlivě zabalené řízky podle potřeby spíchn ... …více»

Panenky s javorovým sirupem

Panenky s javorovým sirupem
1. 02. 2008 Vepřové maso +++++_____
Příprava receptu Panenky s javorovým sirupem: Kousky řepy a dvě lžíce vody vaříme na mírném plameni 5 minut. Přidáme cukr, 10 g másla a povaříme dalších 5 minut, až bude řepa měkká. Zbylé máslo rozehřejeme na pánvi. Na vyšším plameni opečeme ... ... …více»

Maso po čínsku

Maso po čínsku
1. 02. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Maso po čínsku: Přísady na omáčku promícháme v kastrůlku a na mírném plameni povaříme 5 minut. Dáme stranou. Olej rozehřejeme ve velké pánvi. Přidáme maso a za stálého míchání opékáme 5 minut. Přidáme všechnu ... ... …více»

Kotletky se šalotkami

Kotletky se šalotkami
1. 02. 2008 Vepřové maso +++-______
Příprava receptu Kotletky se šalotkami: V pánvičce si rozehřejeme 20 g másla, přidáme šalotku a na vyšším plameni za občasného promíchání opékáme 8-10 minut dozlatova. Zbylé máslo rozehřejeme ve velké pánvi. Na vyšším plameni ... ... …více»
 

Dvojitá pečeně na tymiánu a petrželce

Dvojitá pečeně na tymiánu a petrželce
1. 02. 2008 Vepřové maso ++++-_____
Příprava receptu Dvojitá pečeně na tymiánu a petrželce: Troubu předehřejeme na 160°C. Ramínko očistíme, rozkrojíme jako knihu a přikrojíme na tvar obdélníku a o stejné délce, jakou má panenka. Lístky tymiánu promícháme s petrželkou, solí, posypeme na plát ... …více»

Choucroute

Choucroute
1. 02. 2008 Vepřové maso +_________
Příprava receptu Choucroute : 1. Na dno velkého, nejlépe litinového hrnce rozložíme polovinu zelí nakrájeného na nudličky, nakrájenou mrkev, na kolečka nakrájenou cibuli, posypeme jalovčinkami, kmínem, pepřem, dáme bobkové listy, ... …více»

Pečená žebírka na kapustě

Pečená žebírka na kapustě
1. 02. 2008 Vepřové maso +++++++++-
Příprava receptu Pečená žebírka na kapustě : Kapustu rozpůlíme a odstraníme košťál. Listy kapusty a šunku nakrájíme na nudličky. Cibuli oloupeme a nakrájíme. Žebírka potřeme solí, pepřem, na oleji je opečeme v troubě. Potom je vyndáme a dáme . ... …více»

Dušená tykev s masem

Dušená tykev s masem
1. 02. 2008 Vepřové maso +++++_____
Příprava receptu Dušená tykev s masem : Na oleji osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso, osolíme, opepříme a dusíme. Po 25 minutách přidáme k masu na nudličky nastrouhanou tykev, na kolečka nakrájená rajčat . ... …více»

Staročeská vepřová pečeně na zázvoru a pivě

Staročeská vepřová pečeně na zázvoru a pivě
1. 02. 2008 Vepřové maso +++++++___
Příprava receptu Staročeská vepřová pečeně na zázvoru a pivě: Omyté a osušené maso vložte do vhodné nádoby, osolte, posypte zázvorem, kmínem a přelijte olejem i pivem. Uložte na chladné místo a několik hodin marinujte; maso jednou otočte. Troubu předehřejte na 1 ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !