![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
1. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřoví ptáčci se zelím: Plátky naklepeme, osolíme, opepříme a doprostřed dáme trochu opláchlého zelí. Zabalíme do masa a dáme do malého pekáčku vedle sebe. Podlijeme a dáme opéct. Po upečení vyjmeme ptáčky a z výpeku a hlad ... …více»
|
![]() |
1. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový brněnský řízek: Vajíčka usmažíme na tuku se šunkou a hráškem, směs osolíme. Kýtu nakrájíme přes vlákno na větší tenké plátky, rozklepeme je, osolíme a naplníme směsí vajec. Pečlivě zabalené řízky podle potřeby spíchn ... …více»
|
![]() |
1. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Panenky s javorovým sirupem: Kousky řepy a dvě lžíce vody vaříme na mírném plameni 5 minut. Přidáme cukr, 10 g másla a povaříme dalších 5 minut, až bude řepa měkká. Zbylé máslo rozehřejeme na pánvi. Na vyšším plameni opečeme ... ... …více»
|
![]() |
1. 02. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Maso po čínsku: Přísady na omáčku promícháme v kastrůlku a na mírném plameni povaříme 5 minut. Dáme stranou. Olej rozehřejeme ve velké pánvi. Přidáme maso a za stálého míchání opékáme 5 minut. Přidáme všechnu ... ... …více»
|
![]() |
1. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotletky se šalotkami: V pánvičce si rozehřejeme 20 g másla, přidáme šalotku a na vyšším plameni za občasného promíchání opékáme 8-10 minut dozlatova. Zbylé máslo rozehřejeme ve velké pánvi. Na vyšším plameni ... ... …více»
|
![]() |
1. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dvojitá pečeně na tymiánu a petrželce: Troubu předehřejeme na 160°C. Ramínko očistíme, rozkrojíme jako knihu a přikrojíme na tvar obdélníku a o stejné délce, jakou má panenka. Lístky tymiánu promícháme s petrželkou, solí, posypeme na plát ... …více»
|
![]() |
1. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Choucroute : 1. Na dno velkého, nejlépe litinového hrnce rozložíme polovinu zelí nakrájeného na nudličky, nakrájenou mrkev, na kolečka nakrájenou cibuli, posypeme jalovčinkami, kmínem, pepřem, dáme bobkové listy, ... …více»
|
![]() |
1. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečená žebírka na kapustě : Kapustu rozpůlíme a odstraníme košťál. Listy kapusty a šunku nakrájíme na nudličky. Cibuli oloupeme a nakrájíme. Žebírka potřeme solí, pepřem, na oleji je opečeme v troubě. Potom je vyndáme a dáme . ... …více»
|
![]() |
1. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušená tykev s masem : Na oleji osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso, osolíme, opepříme a dusíme. Po 25 minutách přidáme k masu na nudličky nastrouhanou tykev, na kolečka nakrájená rajčat . ... …více»
|
![]() |
1. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Staročeská vepřová pečeně na zázvoru a pivě: Omyté a osušené maso vložte do vhodné nádoby, osolte, posypte zázvorem, kmínem a přelijte olejem i pivem. Uložte na chladné místo a několik hodin marinujte; maso jednou otočte. Troubu předehřejte na 1 ... …více»
|