![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
5. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Gurmánký bochník: Maso nakrájíme, umeleme, osolíme, opepříme, přidáme mletou papriku, kmín, hořčici, protlak a dobře promícháme. Cibuli jemně nakrájíme, papriku zbavíme semínek a nakrájíme na malé kostičky, sýr nahrubo ... …více»
|
![]() |
5. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sekaná plněná vejci : 3 vejce dáme do studené vody vařit 10 minut natvrdo. Do mleté směsi přidáme zbylé vejce, oloupaný prolisovaný česnek a majoránku. Na oleji zpěníme oloupanou a najemno nakrájenou cibuli a vmícháme ji d ... …více»
|
![]() |
5. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotletky na majoránce : Kotletky naklepeme, potřeme směsí ze soli, majoránky a citrónu. Necháme 2 hodiny odležet. Pak kotletky na rozpáleném tuku opečeme, podlijeme teplou vodou a dusíme doměkka. Měkké kotletky vyjmeme a do ... …více»
|
![]() |
5. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Chatařské vepřové žebírko : Kotlety naklepeme, osolíme, okořeníme a opečeme na oleji. Potom je vyjmeme, do vypečené šťávy přidáme kečup a povaříme. Opečené vepřové žebírko dáme na talíř, přelijeme kečupovou omáčkou a navrch přid ... …více»
|
![]() |
5. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pivní kuře : Kuře opláchneme, osušíme a osolíme. Na pekáči zahřejeme olej a prudce maso orestujeme. Pak podlijeme pivem, přikryjeme a pečeme doměkka. Těsně před dopečením posypeme pivní kuře nejprve strouhaným sýr ... …více»
|
![]() |
5. 01. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Řízky: Na osmince másla zpěníme středně velkou cibuli do skleněna, zasypeme lžičkou sladké papriky. Naklepané osolené a opepřené vepřové řízky po obou stranách opečeme, podlijeme a dusíme. Asi po 20 minutách ... …více»
|
![]() |
5. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řízky v těstíčku zapečené se sýrem : Plátky masa naklepeme, osolíme, obalíme v těstíčku (mouku rozšleháme s vejcem, mlékem a solí) a osmažíme na rozehřátém oleji. Na dno pekáče potřené máslem naskládáme osmažené plátky masa, zasypeme str ... …více»
|
![]() |
5. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Medailónky s čínským zelím : Očištěné a omyté zelí nakrájíme na proužky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Maso omyjeme, lehce naklepeme, osolíme a opepříme. V pánvi rozpustíme olej a maso na něm po obou stranách opečeme. ... …více»
|
![]() |
5. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety v šunkové omáčce : Vepřové kotlety zbavíme kostí, nařízneme po obvodu a u kosti. Jemně naklepeme, osolíme a obalíme po obou stranách v mouce. V pekáčku rozehřejeme máslo. Kotlety vložíme do rozehřátého másla a dusíme ... …více»
|
![]() |
5. 01. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kotlety plněné zelím : V kotletě nařízneme kapsu, naklepeme. Náplň: zelí scedíme, přisolíme, přidáme jemně nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek. Po naplnění touto směsí kapsu zašijeme, maso osolíme a opepříme a zprudka na ... …více»
|