Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 13.02. 2025
Dnes má svátek Věnceslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřová pečeně na smetaně

Vepřová pečeně na smetaně
4. 01. 2008 Vepřové maso +_________
Příprava receptu Vepřová pečeně na smetaně : Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme na plátky nakrájenou kořenovou zeleninu, máslo, všechno koření, kousek citrónové kůry omyté a osmahneme. Osolené maso potom vložíme na tento základ. ... …více»

Pikantní zelí s masem a pomerančem

Pikantní zelí s masem a pomerančem
4. 01. 2008 Vepřové maso ++++-_____
Příprava receptu Pikantní zelí s masem a pomerančem: Čočku uvaříme v dostatečném množství vody asi 30 minut. Bílé zelí očistíme, nakrájíme na kousky, opereme a necháme dobře okapat. Cibuli a česnek oloupeme a nadrobno pokrájíme. Rozehřejeme 4 lžíce ole ... …více»

Pečené vepřové kostičky s cuketou

Pečené vepřové kostičky s cuketou
4. 01. 2008 Vepřové maso ++++______
Příprava receptu Pečené vepřové kostičky s cuketou : Na kostky nakrájenou cuketu obalíme v mouce. Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno a česnek prolisujeme. Vejce rozšleháme s mlékem a osolíme. Na pánvi rozpálíme olej, zpěníme cibuli. Přidáme obalenou cu ... …více»

Obalované omelety s mrkví na smetaně

Obalované omelety s mrkví na smetaně
3. 01. 2008 Vepřové maso ++++++____
Příprava receptu Obalované omelety s mrkví na smetaně: Do porcelánového hrnce nalijeme mléko, vsypeme mouku a rozklepneme 3 žloutky. Pečlivě umícháme tak, aby bylo těsto hladké a husté jako smetana. Upečeme slabé slané palačinky, které plníme mletým uvaře ... …více»

Vepřové nudličky na pórku

Vepřové nudličky na pórku
3. 01. 2008 Vepřové maso ++++++++++
Příprava receptu Vepřové nudličky na pórku: Vepřovou kýtu nakrájíme na tenké nudličky, promícháme s 1 vejcem, 2 lžičkami solamylu, osolíme a necháme odležet asi 30 minut. Nakrájíme na kostky 1 pórek, 1 červenou papriku. V pánvi s rozpáleným ole ... …více»
 

Bůček zapečený s těstovinami

Bůček zapečený s těstovinami
3. 01. 2008 Vepřové maso ++++______
Příprava receptu Bůček zapečený s těstovinami: Bůček pomeleme, dáme na zpěněnou cibuli, přidáme česnek, sůl, vodu a dusíme až se voda odpaří. Kolínka uvaříme, nasypeme na vymazaný pekáč, promícháme s udušeným bůčkem a přidáme kečup. Vše zalijeme m ... …více»

Rumcajsovy kotlety

Rumcajsovy kotlety
3. 01. 2008 Vepřové maso +++++++___
Příprava receptu Rumcajsovy kotlety: Do suchého pekáče naskládáme na kolečka nakrájenou cibuli, na to naskládáme osolené a opepřené kotlety, na to poklademe nahrubo nastrouhaný sýr a vše zalijeme 1/4 l šlehačky a pečeme asi 1 hodinu ve s ... …více»

Delikatesní kotletky

Delikatesní kotletky
3. 01. 2008 Vepřové maso +++-______
Příprava receptu Delikatesní kotletky: Kotlety osmahneme, dáme do pekáčku a potřeme utřeným česnekem a posypeme nakrájenou slaninou na malé kostičky, malinko podlijeme vodou a dáme zapéct na 15 min. do trouby na 200 stupňů. Kotlety podává ... …více»

Šumavská velikonoční nádivka

Šumavská velikonoční nádivka
3. 01. 2008 Vepřové maso ++++++++++
Příprava receptu Šumavská velikonoční nádivka: Dáme společně vařit obě masa. Rohlíky nakrájíme na kostky, zalijeme vychladlým vývarem z masa. Nasekáme maso, kopřivy, pažitku, přidáme rohlíky, žloutky, důkladně promícháme. Z bílků vyšleháme sníh a ... …více»

Nádivka z pet lahve

Nádivka z pet lahve
3. 01. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Nádivka z pet lahve: Bůček nakrájíme na kostičky, přidáme vejce, strouhanku, mouku, rozmačkaný česnek, sůl, pepř, kari, grilovací koření, kmín drcený a vytvoříme směs, kterou naplníme do mikretenového sáčku a ten vložíme ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !