![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
27. 09. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Džuveč: Maso nakrájíme na nudličky. Cibuli osmahneme na oleji, přidáme maso, osolíme, opepříme a mírně osmahneme. Přidáme sladkou mletou papriku. Podlijeme a dusíme do poloměka. Přidáme nakrájenou papriku, rajčata(oloupaná …více»
|
![]() |
26. 09. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Prokládaný bramborák: Maso 1 den dopředu naklepeme, osolíme, opepříme a necháme uležet. Na pánev dáme vrstvu bramborového těsta, pak položíme maso a přikryjeme další vrstvou bramborového těsta. Vrstev může být libovolný po ... …více»
|
![]() |
26. 09. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zámecké kotlety: Kotlety lehce naklepeme a prořízneme do nich opatrně kapsu. Zevnitř ji pomažeme hořčicí, vložíme 1/2 nožičky párku nakrájeného na kolečka a 1/2 nakrájené okurky. Sklepneme, spojíme párátkem, maso na p ... …více»
|
![]() |
26. 09. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bratislavská směs: Cibulku nakrájíme na kostičky a zpěníme na oleji na pánvi. Přidáme plátky vepřového masa a po chvíli také lečo a fazole. Podusíme a přidáme trochu kečupu. Dochutíme solí a pepřem.
Bratislavská směs se podává …více»
|
![]() |
26. 09. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové po lesnicku: Nakrájené vepřové maso smícháme s vejci a kořením. Přidáváme ostatní přísady a opékáme na pánvi. Vepřové maso po lesnicku podáváme s vařenými brambory. …více»
|
![]() |
26. 09. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Nadýchané masové kuličky: Maso a salám umeleme, přidáme vejce, sodovku. Jemně nastrouháme vařené brambory. Všechny suroviny smícháme a tvoříme kuličky, které obalujeme ve strouhance. Masové kuličky podáváme se zeleninovým salátem. …více»
|
![]() |
25. 09. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Ďábelská panenka: Medailonky z panenky potřeme hořčicí a česnekem, okořeníme a orestujeme na oleji. Poté navrch naneseme silnější vrstvu Lučiny a dáme zapéct. Ďábelská panenka se podává s hranolky a zeleninovým salátem. …více»
|
![]() |
25. 09. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šlehané biftečky: Mleté maso smícháme s nastrouhanými syrovými bramborami, žloutky a kořením. Nakonec přimícháme sníh. Z hmoty tvoříme placičky a smažíme na tuku. ... …více»
|
![]() |
25. 09. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové maso s bílou omáčkou se žampiony: Cibulku zpěníme na másle. Přidáme na kostky nakrájené vepřové maso. Podléváme horkou vodou a dusíme doměkka. Potom maso osolíme, opepříme a rozpustíme kostku masoxu. Důkladně rozmícháme šlehačku s …více»
|
![]() |
25. 09. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brambůrky v alobalu: Suroviny nakrájejte na plátky a kostky. Dejte do mísy, osolte, posypte kořením a zalijte olejem. Alobal potřete hořčicí, naneste na něj směs a pečlivě uzavřete, aby nevytékala štáva. Brambůrky v alobalu …více»
|