500 g vepřového nebo drůbežího masa
| 150 g slaniny
| 150 g zelené papriky
| 150 g rajčat
| 150 g žampionů
| 500 g brambor
| dle chuti sůl
| dle chuti pepř
| dle chuti ml.paprika
| dle chuti majoránka
| dle chuti česnek
| dle potřeby plnotučná hořčice
| 3-4 lžíce oleje
Postup přípravy receptu Brambůrky v alobalu:
Suroviny nakrájejte na plátky a kostky. Dejte do mísy, osolte, posypte kořením a zalijte olejem. Alobal potřete hořčicí, naneste na něj směs a pečlivě uzavřete, aby nevytékala štáva. Brambůrky v alobalu upečte v troubě na pekáčku.
Fotky receptu Brambůrky v alobalu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!