Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 11.11. 2025
Dnes má svátek Martin
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jugoslávské čevapčiči

fotka Jugoslávské čevapčiči
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Jugoslávské čevapčiči:

300 g vepřové plecko  | 300 g zadní hovězí  | 3 ks cibule  |  mletý pepř  |  sůl  |  olej  | 2 lžíce plnotučná hořčice

Postup přípravy receptu Jugoslávské čevapčiči:

Maso nakrájíme na kostky a umeleme na masovém strojku. Přidáme k němu nadrobno nakrájenou cibuli, pepř, sklenku studené vody, sůl, dobře promícháme a zakryté necháme v chladničce chvíli odležet. Z masové směsi tvarujeme malé šišky, které dozlatova opékáme na rozehřátém oleji. Jugoslávské čevapčici podáváme s chlebem nebo s vařenými brambory a zdobíme kolečky cibule.


Fotky receptu Jugoslávské čevapčiči:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jugoslávské čevapčiči
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !