Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 07.11. 2024
Dnes má svátek Saskie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Turecké klopsy

fotka Turecké klopsy
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Turecké klopsy:

500 g mleté vepřové a skopové maso  | 150 g rýže  | 1 ks vejce  |  sůl  |  mleý pepř  | 2 lžíce petrželka  |  trojobal  |  tuk

Postup přípravy receptu Turecké klopsy:

Najemno umleté maso smísíme s vařenou rýží a vejcem, osolíme, opepříme a vmícháme nadrobno nakrájenou petrželku. Ze směsi vytvoříme ploché placičky, obalíme je v trojobalu a smažíme v rozehřátém tuku po obou stranách dočervena. Turecké klopsy podáváme s vařenými brambory a zeleninovým salátem.


Fotky receptu Turecké klopsy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Turecké klopsy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Hromada zlaťáků