![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
26. 03. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Grilovaná krkovička: Plátky z krkovičky naklepejte, maso osolte, opepřete, posypte drceným pepřem, podrceným sušeným rozmarýnem a šalvějí. …více»
|
![]() |
26. 03. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové karé na brusinkách: Vykostěnou vepřovou pečeni osolte a opepřete.Opečte na oleji na pánvi ze všech stran, položte do pekáčku, posypte lžičkou …více»
|
![]() |
26. 03. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové maso v pikantérii: Plátky vepřové pečeně bez kosti naklepejte, osolte, posypte drceným pepřem, potřete olejem a nechte v chladu několik hodin …více»
|
![]() |
26. 03. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krkovička se žampióny ve smetanové omáčce: Krkovičku omyjeme, osušíme, naklepeme a okořeníme. Žampióny očistíme a nakrájíme na malé kousky. Na oleji prudce opečeme maso do červena. …více»
|
![]() |
26. 03. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové maso v paprikové směsi: Prošpikujeme vepřovou kýtu slaninou a česnekem. Maso osolte, opepřete a dejte do pekáče, poté pokryjte 4 plátky slaniny, …více»
|
![]() |
26. 03. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řízky naruby: Vepřové maso nakrájíme na plátky, omyjeme, osušíme a rozklepeme. Potom maso osolíme a opepříme. Kdo chce, může maso potřít utřeným česnekem. …více»
|
![]() |
23. 03. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šlehačkové kotlety: Kotlety naklepeme, osolíme a opepříme. Oloupeme brambory a nakrájíme je na tenké plátky. Oloupanou cibuli pokrájíme …více»
|
![]() |
9. 03. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené žampiony: Očištěné houby podusíme v osolené vodě. Scedíme je, nakrájíme na větší plátky, přidáme na sádle osmaženou cibulku. Osolíme, ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Domácí tlačenka: Maso i s kůžemi dáme vařit do osolené vody do poloměkka. Po ochlazení ho vykostíme, nakrájíme na kostičky a kůže umeleme …více»
|
![]() |
21. 02. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové ražničí: Panenku nakrájíme na špalíčky, cibuli nakrájíme na plátky, slaninu na kostky, játra a papriku na kousky. Vše navlékáme střídavě …více»
|