![]() |
8. 04. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová směs na toastu: Maso rozkrájíme na úzké nudličky, smícháme je se sójovou a worcesterskou omáčkou, škrobovou moučkou, částí oleje, curry kořením, žloutky, šunkou pokrájenou na nudličky, žampióny a pórkem krájeným na p ... …více»
|
![]() |
7. 04. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rychnovský kotouč: Vepřový bůček nakrájíme na plátky, mírně naklepeme, potřeme česnekem utřeným se solí a opepříme. Do středu plátku klademe 1/4 párku, 1/4 okurky, plátek cibule a půlku uvařeného vajíčka. Pečlivě zavineme …více»
|
![]() |
7. 04. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Cipískovo tajemství: Plátky masa naklepeme, osolíme a opepříme. Zvlášť orestujeme drobně nakrájenou cibuli, přidáme na nudličky nakrájená játra a dusíme doměkka. Na plátky masa navršíme orestovaná játra, nudličky anglické slaniny …více»
|
![]() |
7. 04. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krakonošovy medailonky: Každý plátek masa rozdělíme na 4 stejné kusy - medailonky. Ty mírně naklepeme, osolíme, opepříme, pokapeme worcesterem, potřeme hořčicí a zprudka opečeme po obou stranách v rozpáleném ... …více»
|
![]() |
7. 04. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Labužnický bramborák: Vepřovou plec, játra a slaninu nakrájíme na drobné kostičky. Jemně nakrájenou cibuli osmahneme …více»
|
![]() |
7. 04. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uzené s povidlovou omáčkou: Uzenou plec uvaříme doměkka a vyjmeme. Ve vývaru /asi třičtvrtě litru/ rozvaříme švestková povidla, …více»
|
![]() |
7. 04. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové žebírko plněné pivním sýrem: Každou kotletu prořízneme ostrým nožem naplocho. Kapsu naplníme dávkou pivního sýra a másla, …více»
|
![]() |
7. 04. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pašerácký kotlet: Kotlety naklepeme, na krajích nařízneme, osolíme a na oleji opečeme. Na opečené maso položíme …více»
|
![]() |
7. 04. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový řízek: Oloupané a umyté brambory jemně nastrouháme, necháme chvíli ustát a scedíme z nich vodu. Do brambor přidáme mléko, …více»
|
![]() |
6. 04. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Strakonický guláš: Cibuli očistíme a nasekáme nadrobno. V oleji rozmícháme papriku s pepřem. Maso podle potřeby očistíme a nakrájíme na kostky. …více»
|