Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.02. 2025
Dnes má svátek Vanda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřová směs na toastu

Vepřová směs na toastu
8. 04. 2007 Vepřové maso +++++++++_
Příprava receptu Vepřová směs na toastu: Maso rozkrájíme na úzké nudličky, smícháme je se sójovou a worcesterskou omáčkou, škrobovou moučkou, částí oleje, curry kořením, žloutky, šunkou pokrájenou na nudličky, žampióny a pórkem krájeným na p ... …více»

Rychnovský kotouč

Rychnovský kotouč
7. 04. 2007 Vepřové maso +++++++___
Příprava receptu Rychnovský kotouč: Vepřový bůček nakrájíme na plátky, mírně naklepeme, potřeme česnekem utřeným se solí a opepříme. Do středu plátku klademe 1/4 párku, 1/4 okurky, plátek cibule a půlku uvařeného vajíčka. Pečlivě zavineme  …více»

Cipískovo tajemství

Cipískovo tajemství
7. 04. 2007 Vepřové maso +++++-____
Příprava receptu Cipískovo tajemství: Plátky masa naklepeme, osolíme a opepříme. Zvlášť orestujeme drobně nakrájenou cibuli, přidáme na nudličky nakrájená játra a dusíme doměkka. Na plátky masa navršíme orestovaná játra, nudličky anglické slaniny …více»

Krakonošovy medailonky

Krakonošovy medailonky
7. 04. 2007 Vepřové maso ++++++++__
Příprava receptu Krakonošovy medailonky: Každý plátek masa rozdělíme na 4 stejné kusy - medailonky. Ty mírně naklepeme, osolíme, opepříme, pokapeme worcesterem, potřeme hořčicí a zprudka opečeme po obou stranách v rozpáleném ... …více»

Labužnický bramborák

Labužnický bramborák
7. 04. 2007 Vepřové maso +++++++-__
Příprava receptu Labužnický bramborák: Vepřovou plec, játra a slaninu nakrájíme na drobné kostičky. Jemně nakrájenou cibuli osmahneme  …více»
 

Uzené s povidlovou omáčkou

Uzené s povidlovou omáčkou
7. 04. 2007 Vepřové maso +++++++++_
Příprava receptu Uzené s povidlovou omáčkou: Uzenou plec uvaříme doměkka a vyjmeme. Ve vývaru /asi třičtvrtě litru/ rozvaříme švestková povidla, …více»

Vepřové žebírko plněné pivním sýrem

Vepřové žebírko plněné pivním sýrem
7. 04. 2007 Vepřové maso +-________
Příprava receptu Vepřové žebírko plněné pivním sýrem: Každou kotletu prořízneme ostrým nožem naplocho. Kapsu naplníme dávkou pivního sýra a másla, …více»

Pašerácký kotlet

Pašerácký kotlet
7. 04. 2007 Vepřové maso ++++++-___
Příprava receptu Pašerácký kotlet: Kotlety naklepeme, na krajích nařízneme, osolíme a na oleji opečeme. Na opečené maso položíme  …více»

Vepřový řízek

Vepřový řízek
7. 04. 2007 Vepřové maso ++++-_____
Příprava receptu Vepřový řízek: Oloupané a umyté brambory jemně nastrouháme, necháme chvíli ustát a scedíme z nich vodu. Do brambor přidáme mléko, …více»

Strakonický guláš

Strakonický guláš
6. 04. 2007 Vepřové maso ++++++-___
Příprava receptu Strakonický guláš: Cibuli očistíme a nasekáme nadrobno. V oleji rozmícháme papriku s pepřem. Maso podle potřeby očistíme a nakrájíme na kostky. …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !