![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
19. 02. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové kotlety v sýru: Kotlety na okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Na rozpáleném tuku je po obou stranách …více»
|
![]() |
19. 02. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety zapečené ve šlehačce: Pekáček vymastíme máslem a olejem, vysypeme ho nadrobno nakrájenou cibulí, přidáme mírně naklepané, osolené a opepřené kotlety …více»
|
![]() |
19. 02. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Přírodní vepřové kotlety: Kotlety nebo řízky z kýty naklepeme paličkou, okraje nařízneme, aby se maso nektroutilo, osolíme, mírně opepříme a vložíme do …více»
|
![]() |
19. 02. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené kotlety s uzeným sýrem: Kotlety na okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme a po obou stranách osmahneme na horkém oleji. Vyjmeme je ... …více»
|
![]() |
19. 02. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Segedínský guláš: Maso propláchneme, osoušíme a nakrájíme na kostky. Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na horkém sádle. Vmícháme papriku, necháme …více»
|
![]() |
19. 02. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tokajský guláš: Rajče spaříme vařící vodou, oloupeme a pokrájíme. Z papriky odstraníme jádřinec, opláchneme a pokrájíme na nudličky. …více»
|
![]() |
19. 02. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bůček na studeno: Bůček vložíme do tlakového hrnce, zalijeme vodou, aby byl potopen, přidáme sůl, oloupaný česnek vcelku, 1 cibuli pokrájenou na kousky …více»
|
![]() |
19. 02. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Moravský vrabec: Vepřové maso nakrájíme na větší kousky, bůček vykostíme a nakrájíme na silnější plátky. Maso osolíme a opepříme. …více»
|
![]() |
10. 02. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Frankfurtská roláda: Vepřové maso rozklepeme na plát, který okmínujeme a osolíme. Pak jej posypeme nadrobno nakrájenou cibulí, na ni rozložíme párky …více»
|
![]() |
10. 02. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová roláda se žampiony: Maso rozřežeme na plát a rozdělíme na dvě části. Naklepeme, osolíme a trochu okořeníme. Rohlíky nakrájíme, smícháme se …více»
|
Soutěž o Frosch Bio Spiritus čističe skel a Čistič vodního kamene. |
![]() |
Vyhrajte chytrou kulmu od společnosti Philips a užijte si styling bez námahy! |
![]() |
Soutěžte a vyspěte se do růžova v letním pyžamu Lisca. |
![]() |
Soutěž o rozmarýnový revitalizační šampon a kondicionér Weleda. |
![]() |
Soutěž o balíčky toho nejlepšího na letní zavařování zn. Labeta. |
![]() |
Soutěž o vstupenky na Bezva Fest – největší rodinnou festivalovou tour v Česku. |
![]() |