![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
13. 09. 2006 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zbojnická roláda: Maso naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme rozetřeným česnekem a posypeme nakrájenou cibulí. …více»
|
![]() |
3. 09. 2006 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové maso po zahradnicku: Očistěné, omyté a osušené maso nakrájíme přes vlákna na menší plátky, které naklepeme, osolíme a opepříme. …více»
|
![]() |
1. 09. 2006 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety s tymiánem: Na pánvi rozpálíme olej, na dno dáme připravené kotlety a opékáme z každé strany 2 - 3 minuty. …více»
|
![]() |
30. 08. 2006 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Košilaté kotlety: Omyté a osušené maso lehce naklepeme, osolíme a posypeme bazalkou. …více»
|
![]() |
15. 08. 2006 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečené vepřové koleno: Dobře očištěná kolena opláchneme a dáme vařit do osolené vody s kořenovou zeleninou, pepřem a novým kořením. ... …více»
|
![]() |
15. 08. 2006 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Podzimní kotlík: Nejprve omyjeme a osušíme maso, přes vlákna nakrájíme plátky asi 0,5 cm silné. Chceme-li mít pokrm se šťávou, maso mírně podlijeme a zahustíme rozmíchaným solamylem ve vodě. …více»
|
![]() |
14. 08. 2006 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažené řízky: Očištěné, osušené maso na okrajích nařízneme, řízek naklepeme, osolíme a můžeme trochu opepřit. …více»
|
![]() |
13. 08. 2006 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečené vepřové koleno: Vložíme do nádoby a nalijeme na něj vlažný nálev, který jsme připravili z cca 1 litru vody, soli, octa a koření. …více»
|
![]() |
7. 08. 2006 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Velikonční nádivka: Rohlíky nebo žemle nakrájíme na kostičky a zvlhčíme je vepřovým vývarem. …více»
|
![]() |
23. 07. 2006 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Segedinský guláš speciál: Na pánev dáme trochu oleje a rozpálíme na vyšším stupni. Maso zprudka opečeme ze všech stran. …více»
|
Soutěž o Frosch Bio Spiritus čističe skel a Čistič vodního kamene. |
![]() |
Vyhrajte chytrou kulmu od společnosti Philips a užijte si styling bez námahy! |
![]() |
Soutěžte a vyspěte se do růžova v letním pyžamu Lisca. |
![]() |
Soutěž o rozmarýnový revitalizační šampon a kondicionér Weleda. |
![]() |
Soutěž o balíčky toho nejlepšího na letní zavařování zn. Labeta. |
![]() |
Soutěž o vstupenky na Bezva Fest – největší rodinnou festivalovou tour v Česku. |
![]() |