Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 25.06. 2025
Dnes má svátek Ivan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Frankfurtská roláda

fotka Frankfurtská roláda
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Frankfurtská roláda:

500 g vepřové maso  |  sůl  |  kmín  |  vývar  | 2 ks cibule  | 4 ks párek  |  pepř

Postup přípravy receptu Frankfurtská roláda:

Vepřové maso rozklepeme na plát, který okmínujeme a osolíme. Pak jej posypeme nadrobno nakrájenou cibulí, na ni rozložíme párky a maso zavineme. Pečeme v troubě za stálého podlévání a přelévání vypečenou šťávou. Po vyjmutí měkkého masa vydusíme šťávu na tuk, zaprášíme moukou, osmahneme, podlijeme vývarem, povaříme a podle chuti dosolíme.

Frankfurtskou roládu podáváme s vařeným bramborem.


Fotky receptu Frankfurtská roláda:

Frankfurtská roláda
Frankfurtská roláda
Fotky vložil: uschi3 
Hodnocení receptu Frankfurtská roláda
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !