![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
5. 06. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová roláda plněná sekanou a párkem: Vepřový plátek masa z kýty mírně naklepeme, osolíme, opepříme a rozložíme na alobalu.
Takto připravený steak pokryjeme nejdříve plátky anglické slaniny a pak nádivkou připravenou z mletého masa, vejc ... …více»
|
![]() |
5. 06. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Naložený vařený bůček v pastě: Bůček vložíme do hrnce s vodou tak, aby byl úplně potopený.
Přidáme pepř, stroužky česneku, bobkový list a sůl.
Maso uvaříme, aby bylo měkké.
V průběhu vaření bůčku si připravíme pastu, utřeme česn ... …více»
|
![]() |
5. 06. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové nudličky s paprikou, pórkem a arašídy: Maso nakrájíme na nudličky.
Pórek nakrájíme na tenká kolečka, papriku zbavíme jadřince a nakrájíme na nudličky.
Na oleji orestujeme kousky masa, přidáme buráky a po chvíli i sójovou omáčku a pórek s ... …více»
|
![]() |
5. 06. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové nudličky s mandarinkami: Mandarinky nejprve oloupeme, rozebereme na měsíčky, které také oloupeme až na dužinu a tu nakrájíme na kousky. Ukapávající šťávu z mandarinek uchováme. Maso nakrájíme na nudličky a zprudka opečeme v p ... …více»
|
![]() |
3. 06. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová plec na cibuli, česneku s rajským protlakem: Maso nakrájíme na asi 200 g kousky, které potřeme česnekem rozetřeným se solí.
Cibuli nakrájenou na kostičky necháme na oleji zesklovatět, pak do ní zamícháme rajčatový protlak a rozestřeme ji na pek ... …více»
|
![]() |
3. 06. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Husarské kotlety: Maso naklepeme, osolíme, opepříme, poprášíme sladkou paprikou. Orestujeme na rozpáleném tuku, maso vyndáme a na tuku zpěníme 2 cibule. Vrátíme kotlety, přidáme pepř celý černý, bobkový list a Nové koř ... …více»
|
![]() |
2. 06. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečená kantonská žebírka: Nožem zbavíme žebírka přebytečného tuku a podélnými řezy kolem kosti získáme jednotlivá žebra, každé pak nasekáme na další 3-4 díly, vložíme je do pekáče.
Smícháme cukr, obě sójové omáčky, víno a omá ... …více»
|
![]() |
2. 06. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřová pečeně s fazolkami a zázvorem: Zázvor oloupeme a rozkrojíme na jemné nudličky, maso nakrájíme na tenké čtverečky, přidáme polovinu nakrájeného zázvoru, 1 lžíci saké a 1 lžíci sójové omáčky, necháme marinovat.
V pánvi rozpálíme ole ... …více»
|
![]() |
2. 06. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Babicovy dobroty - Segedínský guláš: Maso nakrájíme na kousky. Na nakrájeném rozškvařeném špeku a polovině dávky tuku osmahneme najemno nakrájenou cibuli do růžova. Přidáme nakrájené maso, osmahneme, poté přisypeme mletou papriku, zpěním ... …více»
|
![]() |
2. 06. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Drškopál: Vepřovou kýtu nakrájíme na nudličky, přidáme ostatní ingredience a necháme nejméně 24 hodin odležet.
V pánvi si rozpálíme sádlo a zprudka maso orestujeme.
Držkopál podáváme nejlépe s hranolky ne ... …více»
|