![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
17. 06. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Medailonky se sýrem Bergader Edelpilz: Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky silné asi 1,5 cm. Naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v solamylu. Na rozpáleném oleji osmažíme z obou stran.
Medailonky naskládáme do pekáčku a jednotl ... …více»
|
![]() |
17. 06. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Maso pod vaječnou peřinou se zeleninou: Maso naklepeme, osolíme a opepříme. Takto připravené plátky obalíme ve strouhance a potom v rozšlehaných vejcích, která mírně osolíme. Postupně vkládáme do hrnce s trochou vroucí vody. Zalijeme zavaře ... …více»
|
![]() |
16. 06. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřová kýta s pórkem a paprikou: Maso nakrájíme na tenké nudličky, promícháme s vejcem, škrobem a solí a necháme odležet asi 30 minut. Omytý pórek a papriku nakrájíme na kostky. Do pánve s rozpáleným olejem vhodíme maso, přidáme páli ... …více»
|
![]() |
16. 06. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kotlety na česneku: Maso kotlet uvolníme nožem od kosti, lépe se propečou. Z obou stran je osolíme a opepříme. Na oleji kotlety opečeme asi 10 minut a pak je vyjmeme a udržujeme teplé. Do výpeku přidáme posekaný česnek, ... …více»
|
![]() |
16. 06. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová kapsa s nivou a slaninou: Do kotlet vytvoříme kapsu, osolíme je zvenku i zevnitř. Cibuli a anglickou slaninu nakrájíme na jemno a společně osmažíme. Nivu nakrájíme na malé kostičky, po vychladnutí vmícháme do cibule s anglicko ... …více»
|
![]() |
16. 06. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čína z vepřového masa: Vepřové maso nakrájíme na nudličky, dáme do misky. Přidáme na drobno nakrájenou cibuli, utřený česnek, nasekanou feferonku a ostatní ingredience. Promícháme a necháme v chladu 2 hodiny odležet. Na pán ... …více»
|
![]() |
16. 06. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuchařská pohotovost - Moravský vrabec s moravským zelím a bramborovým knedlíkem: Větší kostky vepřového masa promícháme s prolisovaným česnekem, solí, kmínem a nahrubo nakrájenou cibulí. Přikryjeme fólií a dáme do chladu, nejlépe přes noc. Zaleželou masovou směs podlijeme trochou ... …více»
|
![]() |
15. 06. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pikatní vepřová kýta s játrou a kapií: Z kýty nakrájíme přes vlákno plátky, naklepeme je, osolíme a opepříme. Na tuku osmahneme nakrájenou cibuli a na nudličky pokrájená játra. Tuto směs navršíme na plátky masa, přidáme na silnější nudličk ... …více»
|
![]() |
15. 06. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šťavnatý bůček na medu: Bůček opereme, vykostíme, osušíme, kůži mřížkově prořežeme. Osolíme, potřeme medem, okořeníme, posypeme česneke a cibulí, vložíme do remosky či pekáčku, obložíme oloupanými a nakrájenými bramborami, k ... …více»
|
![]() |
14. 06. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové kousky s paprikou v palačince: Maso a kapii nakrájíme na jemné kostičky a ochutíme chilli kořením. Cibulky nakrájíme na jemná kolečka. Nať odložíme na ozdobu. Česnek nakrájíme na tenké plátky.
Na oleji zprudka orestujeme kostičky ... …více»
|