Vložil: | Ilcitka |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Drškopál:
2 lžičky sójová omáčka
| 2 ks vejce
| 1 lžíce mletá sladká paprika
| dle potřeby sádlo
| 1 lžíce kari koření
| 3/4 lžíce sůl
| 1 kg vepřová kýta
| 2 lžíce solamyl
| 3/4 lžíce mletý černý pepř
| 3 lžíce kečup
Postup přípravy receptu Drškopál:
Vepřovou kýtu nakrájíme na nudličky, přidáme ostatní ingredience a necháme nejméně 24 hodin odležet.
V pánvi si rozpálíme sádlo a zprudka maso orestujeme.
Držkopál podáváme nejlépe s hranolky nebo opečenými brambory. Pokud máte pocit, že jsem se spletl v dávce soli a pepře, není tomu tak. Většinou ještě dosoluji a ostřím.
Fotky receptu Drškopál:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!